Türkiye Sigorta Sektörü Futbol Turnuvasında Buluştu

Türkiye Sigorta Sektörü Futbol Turnuvasında Buluştu
Bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen TSB Sigorta Sektör Ligi, sigorta şirketlerini, acenteleri, eksperleri ve sektörün diğer temsilcilerini buluşturdu.

16 takımın yer aldığı ve Antalya’da gerçekleştirilen organizasyonun final maçında, Yıldırım Analiz Sigorta, SBN Sigorta’yı 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu Mersin Sigorta Acenteleri Derneği yönetim kurulu olarak turnuvaya katılan Özhedef Sigorta Başkan Vekili Abdulcelil Alkış, sporun genellikle fiziksel aktivite olarak algılanıyor olsa da insan ilişkileri konusunda ciddi katkıları olan bir müessese olduğunu söyledi. Alkış, "Değişik sebeplerden dolayı bir araya gelemeyen insanlar spor sayesinde bir araya gelebilmektedir. Bu tip faaliyetler insanların birbirlerini tanıması ve olayları birbirlerinin çerçevesi ve açısından değerlendirmesi bakımdan oldukça önemlidir. Umarım sektörümüzde bu tür etkinliklerin sayısı artar ve sektörün tüm bileşenleri olarak bir ve beraber olma yolunda ciddi mesafe kat ederiz" dedi.