Türkiye Şampiyonu Sporcular Başkan Çalışkan’ı Ziyaret Etti

Türkiye Şampiyonu Sporcular Başkan Çalışkan’ı Ziyaret Etti
Yunus Emre Akademi Spor Kulübü sporcuları Antrenör Memiş Ay refakatinde Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

MMA (Karışık Dövüş Sporları) dalında Karaman’da faaliyet gösteren Yunus Emre Akademi Spor Kulübü, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonluğu elde etti. Kulüp antrenörü Memiş Ay, dereceye giren sporcular ile birlikte Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ziyaret etti.
Antrenör Ay 23-24-25 Eylül tarihlerinde Balıkesir’de yapılan MMA CUP 1 Organizasyonunda 1 Türkiye Şampiyonu, 2 tane de Türkiye 3.’sü çıkardıklarını belirtti.
    Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden ve Karaman halkı adına gurur duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da: “Öncelikle Karamanımızı en güzel şekilde temsil edip önemli bir başarı elde ettiğiniz için sizleri kutluyorum. Elde ettiğiniz başarı, ilimizin tanıtımı ve gençleri spora yönlendirme bakımından çok önemli. Karaman Belediyesi olarak, sporun her dalında faaliyet gösteren kulüplerimize ve sporcu kardeşlerimize gereken desteği gösteriyoruz. Sizlere de imkânlarımızın ölçüsünde yardımcı olacağız.  Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.