Türkiye Kupasında Karaman Belediye Sporʹun rakibi belli oldu

Türkiye Kupasında Karaman Belediye Sporʹun rakibi belli oldu
Karaman Belediye spor’un 2. turdaki rakibi MKE Ankaragücü oldu.

 Ziraat Türkiye Kupasıʹnın nefes kesen heyecanı, 24-25-26 Eylül tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. İlimizi temsil eden Karaman Belediye spor’da, ön eleme turu ve 1. tur maçlarında, güçlü rakiplerini eleyerek bu heyecanı 2. tura kadar taşımayı başardı. Karaman Belediye spor’un 2. turdaki rakibi ise MKE Ankaragücü oldu.

"Ziraat Türkiye Kupası Türkiyeʹyi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.ʹsi düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası 2. tur müsabakaları kurası, bugün saat 14.00ʹte Milli Olimpiyat Komitesi Ataköy Olimpiyat Eviʹnde çekildi. Kura çekiminde, Karaman Belediyesi’nin de içinde bulunduğu 1. turdan yükselen 40 takım ile Spor Toto 2. Ligʹde mücadele eden 36, PTT 1. Ligʹdeki 19 takım ve Spor Toto Süper Ligʹde Avrupa kupalarına katılmayan 13 ekip yer aldı. 

Toplam 108 takımın katılacağı Ziraat Türkiye Kupası 2. tur müsabakaları kura çekilişinde; seri başı olan 54 takım, diğer 54 takım ile eşleşti. Ziraat Türkiye Kupası 2. tur müsabakaları 24-25-26 Eylül tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak ve 54 takım 3. tur müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

3. Turda oynanacak 27 maçın ardından 4. turda, 2013 - 2014 sezonunda Avrupa kupalarına katılan Galatasaray, Fenerbahçe (son şampiyon), Beşiktaş, Trabzonspor (son finalist) ve Bursaspor takımları dahil olacak. 5. turda rakiplerini eleyen 8 takım gruplara kalacak ve çift devreli lig usulüyle heyecan devam edecek. Gruplarında ilk ikiye giren takımlar çift maçlı yarı finalde final vizesi almaya çalışacak ve ardından tarafsız sahada zafere ulaşan takım belli olacak.