TÜRKİYE PARTİLİ KADINLARDAN ANKARA ÇIKARMASI

TÜRKİYE PARTİLİ KADINLARDAN ANKARA ÇIKARMASI
Türkiyenin dört bir yanından gelen Türkiye Partili kadınlar TP Genel Başkanı Abdüllatif Şener, eşi Berrin Şener ve Türkiye Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Filiz Kozanca katıldı.
08 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Türkiye Partisi Genel Merkezince Ankara’ya davet edilen Türkiye Partisi Karaman Kadın Kollarından yaklaşık 30 kişi 08 Mart Dünya Kadınlar Gününü Ankara’da kendileri onuruna verilen bir resepsiyonda kutladı.
 
Türkiye’nin dört bir yanından gelen Türkiye Partili kadınlar Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, eşi Berrin Şener ve Türkiye Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Filiz Kozan’ca karşılandılar.
 
Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Eren Yiğitel’in açılış konuşması sonrasında Kadın Kolları Genel Başkanı Filiz Kozan ve Berrin Şener kadın olmanın önemini belirten birer konuşma yaptı.
Daha sonra Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener söz alarak salonda bulunan bayanlara seslendi. Konuşmasında Türkiye’nin dört bir yanından gelen Türkiye Partili kadınlara ne kadar teşekkür etse az olacağını ifade eden Abdüllatif Şener, Türkiye Partisi İl Kadın Kolları başkanlarına ayrı ayrı vermiş olduğu çiçekler ve ardından Berrin Şener’in Karaman kadın kolları başkanı Refia Arslan’a verdiği Teşekkür Belgesiyle son buldu.