TÜMSİADʹDAN DEFTARLIĞA ZİYARET

TÜMSİADʹDAN DEFTARLIĞA ZİYARET
TÜMSİAD Yönetim Kurulu, Defterdar Cuma ARSLANTAŞa nezaket ziyaretinde bulundu.
TÜMSİAD Karaman Bölge Başkanı Rıfat KARAULU, Yönetim Kurulu üyeleri Yakup SARAÇ, Hasan ÖZŞAHİN, Salih ÖZCAN, Tayfun DOĞAN ’dan oluşan Tümsiad heyeti, Karaman Defterdarı Cuma ARSLANTAŞ’a nezaket ziyaretinde bulunarak kendilerini hizmetlerinden dolayı tebrik ettiler.
 
      TÜMSİAD Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden, Cuma ARSLANTAŞ "Karaman huzurlu, Güzel ve Sanayiisi olan bir kentimiz, halkımız samimi ve sıcak insanlardan oluşuyor.
 
        Başkan Rıfat KARAULU Tümsiad Sanayici ve İş Adamları Derneği Karaman şubesi olarak, çalışmalarından ve projelerinden bahsederek, Bir bütün olarak hareket etme konusunda hem fikiriz. Amacımız Karaman’da bulunan Resmi daireler, odalar ve derneklerle birlikte işbirliği içinde hareket ederek işadamlarımıza ve sanayicimize faydalı olmaktır,
 
her kurum ve kuruluş ile yakın iletişim içerisinde olmaya özen gösterdiklerini belirtirken, Defterdar Cuma ARSLANTAŞ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “bizler de yöneticiler olarak bu yakın diyaloglara açığız. Böyle anlamlı bir ziyaret beni son derece mutlu etmiştir” diyerek teşekkür etti.