Trafik Kazası Ve Yine Alkol Şişeleri

Trafik Kazası Ve Yine Alkol Şişeleri
Karabük’te alkol ve aşırı hızdan dolayı meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralanırken, araç içinde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası çıkarıldı.Edinilen bilgiye göre Davut Uçar idaresindeki 78 SA 126...

Karabük’te alkol ve aşırı hızdan dolayı meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralanırken, araç içinde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre Davut Uçar idaresindeki 78 SA 126 plakalı otomobil Soğuksu istikametinden Yenimahalle istikametine seyir halinde iken virajı alamayarak Etiler caddesi üzerinde bulunan Erdoğan apartmanın duvarına çarparak bahçeye uçtu. Büyük bir gürültüye uyanan apartman sakinleri bahçede otomobili görünce durumu polis ve 112 ekiplerine bildirdi. Kazada yan dönen araç içinde bulunan ve aşırı alkollü olan Necip Kolukısa kendi imkanları ile çıkmayı başarırken, otomobil sürücüsü Davut Uçar ise araç içinde sıkıştı. Aşırı alkollü olan ve ayakta durmakta güçlük çeken Necip Kolukısa’yı polisler ikna edip hastaneye göndermek isterken, o otomobil içinde sıkışan arkadaşını bırakmayarak ‘Kardeşim az daha dur kurtaracağım seni’ diyerek teselli etmeye çalıştı. Bu sırada olay yerine gelen Karabük Belediyesi kaza kırım ekibinin çalışması sonucu Davut Uçar sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kazada yaralanan Uçar ve Kolukısa olay yerine gelen 112 ambulansları ile Karabük Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası araç içinde ve dışında içki şişeleri dikkat çekerken, apartman bahçesine düşen otomobil çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.