Torosların Perileri Ligde Lider

Torosların Perileri Ligde Lider
Türkiye Kadın Basketbol Bölgesel 3. Ligi’nde mücadele eden Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, deplasmanda Batman İl Özel İdare Spor Kulübü’nü 66-34 mağlup ederek yenilgisiz bir şekilde yoluna devam ediyor.

Genç kadrosu ve deneyimli ekibiyle ligde dikkat çeken Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, konuk olduğu Batman İl Özel İdare Spor Kulübü’nü de mağlup ederek, galibiyet serisine devam etti. Alınan bu sonuçla birlikte ligde lider konumunda bulunan Toroslar’ın perileri, önümüzdeki hafta sonu 7’inci Bölge Kapalı Spor Salonu’nda Şanlı Urfa DSİ Spor’u ağırlayacak.

Takımı aldıkları bu önemli galibiyetten dolayı tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise takımın ligde lider konumunda yoluna devam etmesinin kendilerini ayrıca mutlu ettiğini belirterek, "Tüm sporcularımızı takımımızın antrenörü Mehmet Ali Alagöz’ün nezdinde tebrik ediyor, eğitim hayatlarıyla bu başarılarının devamını diliyorum. Toroslar Belediye Spor Kulübü olarak basketbol branşında da koyduğumuz hedefe ulaşmış durumundayız. Kızlarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.