Toroslar Edaş, Mersindeki Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Toroslar Edaş, Mersindeki Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Toroslar EDAŞ bölge yetkilileri, Mersin’de Akdeniz ilçesindeki muhtarlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

Bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına yerel paydaşlarının ihtiyaçlarını dikkate alarak devam eden Toroslar EDAŞ, Akdeniz ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi. Toroslar EDAŞ Mersin Bölge Müdürü Tayfun Sevindik ve bölge yetkililerinin katıldığı toplantıda, bakım, onarım ve yatırım çalışmaları hakkında bilgi verilirken, kesintisiz enerji hedefiyle çalışmaların süreceği ifade edildi.

Özellikle muhtarların bölgedeki ihtiyaçlarının dinlendiği toplantıda, daha aydınlık bir Mersin için yapılmakta olan bakım, onarım ve yatırım faaliyetlerine hız kesmeden devam ettiklerini belirten Toroslar EDAŞ yetkilileri, muhtarların taleplerinin de hızla karşılanacağını kaydettiler. Tesis yenileme çalışmalarının yıl sonuna kadar devam edeceğini ve yapılan çalışmalar sonrasında bölgenin enerji alt yapısında büyük iyileşme olacağını paylaşan yetkililer, iletişim kanallarının her zaman açık olduğunu belirterek, operasyonel ve teknik süreçler hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Toroslar EDAŞ bölge yetkilileri, kesintisiz enerji hedefiyle çalışmaların süreceğini de sözlerine eklediler.