Toktay Muhasebecilerle bir araya geldi.

Toktay Muhasebecilerle bir araya geldi.
İstihdam Seferberliği Ve Mersis Sistemi Konusunda Üyelerimize Ve Muhasebecilere Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda  Odamız üyelerine ve Karaman Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası  Üyelerine “Milli İstihdam Seferberliği ve Ticaret Sicili Mevzuatı ile Yenilenen Mersis” konulularında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay'ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Serdar Fındık, İŞKUR Müdürü Kenan Ateş, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Okhan Tolga Sayan  ve Muhasebeciler katıldı.

Toplantı açılış konuşmasını yapan KTSO Başkanı Mustafa Toktay; “Sayın SGK İl Müdürüm, İŞKUR Müdürüm, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı  ve  Üyeleri, değerli meslektaşlarım hepiniz hoşgeldiniz. Odamız Personellerini Ticaret Sicilindeki Güncel değişiklikler ve Mersis konularında Bakanlığa eğitime gönderdik. Yenilenen Mersis konularında ve Güncel değişiklikler konusunda sizlere bilgiler verecekler. 20 Şubat da  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Ticaret ve Sanayi Şurası'nda başlattığı İstihdam Seferberliği konusunda yoğun çalışmalar içerisindeyiz. İlimizde istihdamı nasıl artırabiliriz konusunda sizlerle de istişare edeceğiz. Odam ve Şahsım adına hepinize teşekkür ederek sözü sunum yapacak arkadaşlara bırakıyorum” dedi.

Başkan Mustafa Toktay'ın ardından SGK İl Müdürü Serdar Fındık ve İŞKUR Müdürü Kenan Ateş  tarafından üyelerimize istihdam seferberliği konusunda sunum yapılarak bilgiler verildi.

Sunumun ardından Ticaret Sicil Müdürü Fırat Şekerci  tarafından MERSİS Sistemi ve Ticaret Sicilindeki güncel değişiklikler konusunda muhasebecilere bilgiler verildi.