Terim, Hakanʹın veliahtını belirledi

Terim, Hakanʹın veliahtını belirledi
EURO 2008 finalleri öncesi golcü ile konuşan Fatih Terim İyi bir sezon geçirdin. Bileğinin hakkıyla A Milli Takımdasın. Finallerde 9 numaralı forma senin dedi.
F.BAHÇE’DE geride bıraktığımız sezonu ’Gol Kralı’ olarak kapatan ve haklı bir şekilde EURO 2008 finallerinde mücadele edecek A Milli Takım’a seçilen Semih Şentürk, ay-yıldızlı ekibin ’efsane golcüsü’ Hakan Şükür’ün 9 numaralı formasını da kaptı.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile konuşan Semih “Hocam 9 numarayı istiyorum” dedi. Terim de “İyi bir sezon geçirdin, bileğinin hakkıyla Milli Takım’dasın. EURO 2008 finallerinde 9 numaralı formayı sana vereceğim” diyerek ’Nöbetçi’likten ’Golcü’lüğe terfi eden Semih’e ’efsane 9 numarayı’ emanet edeceğini bildirdi.

‘ONUN RUHUYLA OYNAYACAĞIM’

FATİH Terim’in bu müthiş jesti karşısında bir hayli duygulanan Semih Şentürk ise “Hocam size çok teşekkür ediyorum. Bu formayı layığıyla giyip, elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım. Hakan Şükür ağabey kadar uzun boylu olmasam da, çok önemli kafa gollerine imzamı atacağım. Hakan ağabeyimin ruhuyla sahada mücadele edeceğim. Beni son derece onore ettiniz. Size teşekkür ederim” diyerek, duygularını dile getirdiği öğrenildi.

‘FORMANIN HAKKINI VERECEĞİM’

F.BAHÇE ile kısa süre önce 2+1 yıllık sözleşme yenilen, ’Gol Kralı’ olup F.Bahçe’nin yüzünü güldüren tek isim olma başarısını gösteren ve Milli Takım’a de seçilip, EURO 2008 finallerinde 9 numaralı formayı giyme şansı yakalayan Semih, sırdaşı avukat Şenol Çilek’e “Çok mutluyum. Çok güzel günler yaşıyorum. Fatih Hoca’nın verdiği 9 numaralı formayı alnımın akıyla taşıyıp, Türk halkının yüzünü güldürecek goller atacağım. Hocama mahçup olmayacağım” diyerek garanti verdi

YERİNİ KİMSE DOLDURAMAMIŞTI

HAKAN Şükür zaman zaman Milli Takım’dan uzak kaldı. Özellikle Ersun Yanal döneminde uzun bir süre ay-yıldızlı formayı giyemedi. Bu mevkide Halil Altıntop, Nihat, Fatih Tekke ve Gökhan Ünal gibi isimler, denendi ama ‘Kral’ın yerini bir türlü dolduramadı. İşte Fatih Terim, şimdi bu formayı Semih Şentürk’e vererek, ona olan güvenini göstermiş oldu.
Haber7