Temel Karamollaoğlu, saadetin yeni genel başkanı

Temel Karamollaoğlu, saadetin yeni genel başkanı
YİK'ten açıklama... Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkan Adayı açıklandı!
21 Ekim'de 6. Olağan Büyük Kongre yapma kararı alan Saadet Partisi 30 Ekim'de saat 10.00'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapacağı kongre öncesi yeni Genel Başkan Adayını açıkladı. 
 
Parti genel merkezi tarafından Yüksek İstişare Kurulu imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, "Saadet Partisi'nin en kısa zamanda en büyük parti olmasını temin için gereken bütün "Çelikleşme" ve "Yeni Hamle" çalışmalarını planlı ve programlı bir şekilde yapmak hususlarında elinden gelen gayreti göste­receği inancıyla yeni Genel Başkan olarak, Genel Baş­kan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu beyin uygun olacağını kararlaştırmıştır." denildi.
 
Parti içerisinde; Milli görüş'ün merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan, Saadet Partisi genel başkan yardımcısı İlyas Tongüç, Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın ve Refah-yol Hükümetinin ekonomi danışmanlarından Prof. Dr. Mete Gündoğan'ın isimleri geçiyordu.
 
Bu dört kişiyi eleyen Saadet Partisi Oğuzhan Asiltürk başkanlığında yapılan YİK toplantısında 1941 Kahramanmaraş doğumlu Sivas eski belediye başkanı Temel Karamollaoğlu ismini belirlerdi.