Tedbirler Alındı

Tedbirler Alındı
Karaman Emniyet Müdürlüğü, Bayram dolayısı ile trafik ve asayiş yönden denetimlerin sıklaştırılacağını bildirdi.

Karaman Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "
Değerli Karamanlı Hemşerilerimizin ve İlimizi ziyaret edecek misafirlerimizin Mübarek Kurban Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri amacıyla 09 Eylül 2016 tarihinden 19 Eylül 2016 tarihine kadar bir başta asayiş ve trafik olmak üzere dizi ek tedbirler alınmıştır.
Özellikle tatil dönemlerinde oluşan trafik yoğunluğu nedeniyle meydana gelen trafik kazalarında maalesef can ve mal kayıpları yaşanmaktadır. Bu kapsamda çevre yolları ve şehir içinde trafik yönünde resmi ve sivil ekiplerle hız kontrolü açısından radar uygulamaları, alkol, emniyet kemeri kullanımı ve trafiği tehlikeye düşüren durumlarla ilgili kesintisiz 24 saat süreli etkin bir denetim programı uygulanacaktır.
Diğer taraftan bayram münasebetiyle halkımızın yoğun olarak bulunacağı, otogar, tren garı, alış veriş merkezleri, kurban satış yerleri, umuma açık yerler ile mezarlık ziyaretleri kapsamında trafik tedbirleri yanında asayiş ve muhtemel terör eylemlerine karşı karma ekiplerimizle kesintisiz bir şekilde tedbirler uygulanacaktır.
Vatandaşlarımız ihtiyaç olması halinde 155 Polis İmdat İhbar hattı ile (338) 212 10 42 numaralı santral telefonumuz ve (338) 221 03 12 numaralı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüze ait telefonlardan istek ve şikayetlerini Müdürlüğümüze iletebilirler.
Saygıdeğer Karamanlı Hemşerilerimizin trafik kurallarına riayet etmelerini, sahte para, kapkaç ve dolandırıcılık olaylarına karşı duyarlı bulunmalarını, bu gibi durumlarla karşılaşmaları halinde vakit kaybetmeden yukarıda vermiş olduğumuz numaralardan görevlilerimizle irtibata geçmelerini rica eder, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ederiz.