TRTHABER'in KJ Hataları

TRTHABER'in KJ Hataları
TRTHABER'in KJ hataları özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dek gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Genellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı programlarda meydana gelen KJ hataları dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan olduğu 2014 yılında Şanlıurfa mitinginin ardından Suruç Kaymakamlığı önünde düzenlenen Suruç Tüneli’nin açılış törenine katılmıştı.

 
17-25 Aralık yolsuzluk olayının ortaya çıkmasından sonra yapılan bu açılış programında, Dev ekranda çıkan yazı Başbakan Erdoğan ve beraberindeki AK Parti'lilere büyük şok yaşatmıştı.
 
Erdoğan’ın konuşma yaptığı sırada, barkovizyonda çıkan “Çalmayı durdurmak istiyor musunuz?” yazısı herkese şok etkisi yaşatmıştı. 
 
İLK HATA DEĞİL
Geçtiğimiz hafta Kadir Topbaş’ın mitingini yayınlayan ve AKP’ye yakınlığıyla bilinen Ülke TV’de haber bülteninde KJ bandında “Gece gündüz demeden ÇALIYORUZ, çalışacağız” yazısı yer almıştı.
 
TOKİ’DE “ÇALIYORUZ” HATASI
TOKİ Dergisinin tanıtımının önsözünde Başbakan Erdoğan’ın isminin altında bulunduğu yazıda “Sevdamız Türkiye sevdasıdır. Sonuna kadar,son nefesimize kadar sorumluluk bilinciyle ÇALIYORUZ” yazılmıştı.
 
AYNI HATALAR DEVAM EDİYOR
 
Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde yaşadığı bu talihsiz olaylar Cumhurbaşkanlığı döneminde de aynı şekilde devam ediyor.
 
Muhalefet Partilerinin Erdoğan'a ithamını haklı çıkarır gibi KJ hataları yapan Ulusal Kanallar izleyiciye sanki mesaj götürüyor gibi. 
 
Özellikle TRTHABER'in iki hatası dikkatlerden kaçmıyor. Özel Programda Gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma esnasında " GAZETECİLER CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN SORULARINI SORUYOR" alt yazısı görenleri adeta şok etti. Bilindiği gibi Muhalefet Partileri, "Yandaş gazeteciler Tayyip Erdoğan'ın istediği soruları soruyorlar" şeklinde sık sık şikayet ediyorlardı.
 
 
TRTHABER'in bu hatası son değil. Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun ortak katıldığı Hakkari / Yüksekova Havaalanının açılış programında Recep Tayyip Erdoğan'ı hem Cumhurbaşkanı hemde Başbakan olarak duyurdu.