TRAFİKTEN HAKSIZ UYGULAMA İDDİASI

TRAFİKTEN HAKSIZ UYGULAMA İDDİASI
Karamanda Araç Çekiciliği yapan Abdullah Sarı adlı bir vatandaş Trafik polislerinin kendisine haksız yere ceza kestiklerini iddia etti.
Atatürk Bulvarından Sanayi istikametine doğru giden Abdullah Sarı adlı bir vatandaş Trafik polislerinin kendisine ceza kesmesine tepki gösterdi. Altındaki Çekici aracıyla ilerlerken Arapoğlu camii civarında Trafik Polisleri tarafından durduruldu. Herhangi bir tabela olmamasına rağmen aracına el koyularak ceza kesildiğini iddia etti.
 
Abdullah Sarı adlı vatandaş haber sitemize şunları söyledi; “ Atatürk Bulvarından sanayiye doğru istikamet halindeydim yol kenarında herhangi bir levha olmamasına rağmen trafik polisleri beni durdurarak ceza kestiler. Çekici giremez diye herhangi bir levha olmamasına rağmen Ehliyetime el koyup cezai işlem uyguladılar. Emniyet mensuplarından bu haksızlığın giderilmesini rica ediyorum. Başta Emniyet Müdürmüz olmak üzere bütün Polis teşkilatının görevini layıkıyla yaptıklarından hiç şüphem yok. Ama maalesef bir yanlışlık yapılarak şahsıma ceza kesildi. Sayın Kıymetli Emniyet Müdürümüz Lütfü Sönmez beye rica ediyorum, Çekici aracım benim ekmek teknem, onun için ehliyetimin verilmesini rica ediyorum.” dedi.