TAEKWONDODA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDUK

TAEKWONDODA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDUK
Taekwondoda Türkiye Birincisiyiz
15-20 Şubat 2011 tarihleri arası Antalya/Alanya’da Gençler Taekwondo Şampiyonası yapıldı. Şampiyonada ilimizi temsil eden sporcumuz Ayşegül Funda Alp 46 kg. sırasıyla birinci turda İstanbul ikinci turda Van üç turda Ankara Çeyrek Finalde Diyarbakır yarı Finalde Mersin ve Finalde yine İstanbul’u yenerek Altın Madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Karaman Taekwondo İl Temsilciliğinden alınan bilgilere göre. Bir ay arayla katıldığımız iki Türkiye Şampiyonasında da birinci olan sporcumuz 27-28 Mart 2011 tarihleri arası İspanya da yapılacak olan Uluslararası Open Taekwondo Şampiyonasına katılacak ve Güney Kıbrıs da yapılacak 2011 Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi Milli Takımda temsil edecek. 2011 yılı Gençler ve Yıldızlarda hedeflediğimiz başarılar için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gençlerde yakaladığımız bu başarıları Yıldızlarda da devam ettirerek Karaman iline Avrupa Şampiyonasından madalya getireceğimize inancımız tamdır.
 
Bu başarılarımızı bize yaşatan ve Maddi Manevi desteğini esirgemeyen ve her zaman sporcularımızın yanında olan Sponsorumuz Duru Bulgur Yönetimi İhsan Bey ve Emin beye ve gücümüze güç katan İl Müdürümüz Ömer Ersöz’e Velilerim ve Sporcularımız adına teşekkür ediyoruz dedi.
 
Karamanın Sesi