Spor İl Müdürü ve Şube Müdürü Görevden Alındı

Spor İl Müdürü ve Şube Müdürü Görevden Alındı
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ve Şube Müdürü Muhammet Uygun görevden alındılar.

 Gündem takip etmek yerine çoğu zaman gündem belirleyen karamaninsesi.com yine farkını ortaya koydu. Geçtiğimiz ay Karamanʹda sadece haber sitemizi TBMMʹde ki makamında 4 saat ağırlayan ve özel açıklamalar yapan Plan bütçe komisyon başkanı ve Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, kurum müdürlerinin çalışmalarını beğenmediğini söylemiş ve kim olursa olsun ister Ak Partiʹye yakın ister uzak görevini iyi yapmayan kişinin o makamı boşuna işgal edemeyeceğini belirtmişti. Kurum müdürlerinin halkın efendisi değil hizmetcisi olduğunun altını çizen Lütfi Elvan çalışmayanla işim olmaz vurgusunu yapmıştı.

1 ay önce yapılan bu açıklamalardan sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ve Şube Müdürü Muhammet Uygun dün görevlerinden alındılar. Eskiden ilkokul öğretmeni olan ve Ak Partiʹye yakınlığı ile eski il başkanı Süleyman Atik döneminde göreve getirilen Kasım Aydoğdu, 15 aylık döneminde hep eleştirilmiş ve çalışmaları hiç beğenilmemişti. Ayrıca Spor il müdürlüğünde çalışan yaklaşık 5 kişi Kasım Aydoğdu ile anlaşamadıkları için tayinlerini istemiş ve görevlerinden ayrılmışlardı.

Görevden alınan Şube Müdürü Muhammet Uygun ise eski Spor il müdürü Ömer Ersöz tarafından hiç beğenilmediği için Karamanʹdan uzaklaştırılmıştı. Ömer Ersözʹden sonra spor il müdürü olan Kasım Aydoğdu gelir gelmez Muhammet Uygunʹu Karamanʹda şube müdürü olarak göreve başlatmıştı. Hakkında bazı yolsuzluk iddiaları olan Muhammet Uygunʹun dün görevden alınması spor camiası tarafından çok doğru bir karar olarak algılandı. 

Yeni Spor İl Müdürünün ise Ankaraʹdan geleceği edindiğimiz bilgiler arasında


İLGİLİ HABER