Son İftar Sofrası Mehmetbey Mahallesi’ne Kuruldu

Son İftar Sofrası Mehmetbey Mahallesi’ne Kuruldu
Ramazan Ayı’nın başlamasıyla birlikte haftanın dört günü 15 farklı mahallede gerçekleştirilen mahalle iftarlarının sonuncusu Mehmetbey Mahallesi’nde düzenlendi.

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen geleneksel iftar sofrası, Mehmetbey Mahallesi’nde verilen yemek ile sona erdi. Siyahser, Sakabaşı ve Gazidükkan Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarımızın da geldiği iftar yemeğine AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Er de katıldı.

Vatandaşlara hayırlı iftarlar dileyen Başkan Çalışkan: “Karaman Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediğimiz iftar sofralarında vatandaşlarımızla huzurlu bir şekilde iftarımızı yaptık. Eski devlet hastanesi bahçesindeki konserlerde birlikte olup Ramazan Ayı'nın huzurunu ve manevi hazzını doyasıya yaşadık. Etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmadıkları için hemşehrilerime teşekkür ediyor, tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.