Site Görevlisini Kurşun Yağmuruna Tuttular

Site Görevlisini Kurşun Yağmuruna Tuttular
Muğla’nın Bodrum ilçesi Ortakent-Yahşi beldesinde 1 kişi silahsı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.Akşam saatlerinde meydana gelen olayda Ortakent Yahşi beldesinde bulunan sanatçılar sitesinde bekçilik yapan 31 yaşındaki Mehmet Söyler...

Muğla’nın Bodrum ilçesi Ortakent-Yahşi beldesinde 1 kişi silahsı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde meydana gelen olayda Ortakent Yahşi beldesinde bulunan sanatçılar sitesinde bekçilik yapan 31 yaşındaki Mehmet Söyler site girişinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 1 çocuk babası olan Söyler 48 VG 446 plakalı minibüsle siteye girdiği esnada kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Bir şarjörü minibüse boşaltan şahıs veya şahıslar daha sonra olay yerini terk etti. 14 merminin sıkıldığı minibüsten 9 mermi Söyler’e vücudunun çeşitli bölgelerine isabet etti. Kurşun yağmuruna tutulan Söyler’in ailesi ise hastane önünde sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen Ambulans Hastanesine kaldırılan Söyler’e yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Söyler yapılacak olan otopsinin ardından memleketti olan Kahramanmaraş’a gönderileceği öğrenildi.

Öte yandan Bodrum Jandarma komutanlığı geniş çaplı araştırma başlatırken silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahıs ise her yerde aranıyor.