Silifkede ‘Muhtar Evleri Projesine Başlandı

Silifkede ‘Muhtar Evleri Projesine Başlandı
Silifke Belediyesi, mahalle muhtarlarının vatandaşlara daha çağdaş ve hızlı hizmet edebilmelerini sağlamak amacıyla ’Muhtar Evi’ yapıyor.

Sürdürülebilir belediye anlayışının sağlanması için muhtarlarla fikir alış verişine önem verdiklerini belirten Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Sarıcalar Mahallesi’ndeki ’Muhtar Evi’ inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı. Kaba inşaatı tamamlanarak ince işlerine başlanan muhtar evleriyle ilgili bilgi ver Başkan Turgut, “Hizmetlerin halka ulaşmasında köprü vazifesi gören ve önemli görevler üstlenen muhtarların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak için başlatılan ’Muhtar Evi Projemiz’ başarılı bir şekilde devam ediyor. Sarıcalar Mahallesi’nde yapımı devam eden inşaat çalışmaları tamamlanmış olup, çevre düzenlemesi ve bazı eksiklikleri tamamlanıyor. İnşallah kısa sürede hizmet vermeye başlayacak. Belediye olarak hizmetlerimizi halka ulaştırırken muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz ve onların bilgisine muhakkak başvuruyoruz. Göreve geldiğimiz günlerde muhtarlarımızın çalışma alanlarını düzeltmek ve onların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak adına “Muhtar Evi” projesini gündeme getirmiştik. Şimdi bu projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Modern bir görünümüyle bulunduğu mahalleye farklı bir renk getirecek olan bu evler, mahalle sakinlerinin ve vatandaşlarımızın da büyük ilgisini gördü" dedi.

Turgut, vatandaşların artık muhtarları istediği an istediği yerde bulabileceğini veya belirli günler dahilinde burada işlerini daha hızlı bir şekilde çözeceklerini sözlerine ekledi.