Seyir Terasları Tamamlandı

Seyir Terasları Tamamlandı
Karaman Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Karaman'ın en önemli sosyal ve yeşil alan projelerinden birisi olan Seyir Terasları’nda son kontroller yapılıyor.

Vali Konağı arkasında bulunan yamaç üzerinde, 35 bin metrekare alanda yapımına başlanan Seyir Teraslarında çalışmalar tamamlanmak üzere. Proje dâhilinde; kafeterya, su oyun havuzları, çocuk oyun grupları, modern aydınlatma sistemlerinin yapımı tamamlandı. Yüklenici firma ve belediye ekipleri yapımı tamamlanan alanlarda mekanik, yapısal ve fonksiyon testleri yapıyor. Kısa süre içerisinde kontrollerin tamamlanması ile Seyir Terasları'nda çalışmalar tamamlanacak.

            “Karaman'ın önemli girişlerinden olan Mut yolu girişinde inşa ettiğimiz Seyir Terasları şehrimize büyük değer katacak” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yaptığı açıklamada: “Çok şükür Karaman'ımıza sosyal yaşam alanında değer katacak bir projeyi daha tamamlıyoruz. Seyir Terasları projesinde ekipler son kontrollerini yapıyorlar. Tabiri yerindeyse mezbele bir alanı güzide bir sosyal ve yeşil alana dönüştürdük. Karamanımıza hayırlı olsun.