Seydişehirde 45 Parkın Tabelası Takıldı

Seydişehirde 45 Parkın Tabelası Takıldı
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçe merkezinde park ve yeşil alanların sayısını her geçen gün artırırken yapımı tamamlanan yeni parklara isimleri verilerek tabelaları takıldı.

Seydişehir Belediyesi tarafından yapılan Aralık ayı meclis toplantısında meclis üyelerinin almış olduğu kararla yapımı tamamlanıp, isimleri belirlenen 45 parkın tabelaları takıldı. Seydişehir Belediyesi tarafından 2014-2017 yılları arasında farklı mahallelere yapılan 45 adet parka isimleri belediye meclis üyelerinin kararı ile verildi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan parkların isimlerinin verildiğini park ve yeşil alan çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini kaydetti. Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerde mevcut park ve yeşil alanların sayısını artırdıklarını kaydeden Başkan Mehmet Tutal, "İlçe genelinde park, bahçe ve yeşil alanların daha da büyüyüp genişlemesine önem veriyoruz. Devam eden yeşil alan ve park çalışmalarımızın yanı sıra, Meclis üyelerimizle birlikte tamamlanan parklarımıza Türk tarihinde isim yapmış bu vatan ve millet için gözlerini kırpmadan, canlarını feda etmiş büyüklerimizin isimlerini verdik. Bu vesile ile kültürümüzün ve tarihimizin temel taşları olan bu şahsiyetlerin gelecek kuşaklara aktarılmasını da istemiş oluyoruz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.