Serap ve Emrahʹın Mutlu Günü

Serap ve Emrahʹın Mutlu Günü
Serap Gören ve Emrah Karagöl dünya evine girdi.

 Karamanʹın tanınan simalarından Acil Servis doktorlarından Ahmet Görenʹin kız kardeşi Serap Gören, Pazar akşamı Çetintaşlar düğün salonunda yapılan görkemli bir düğünle Emrah Karagölʹle hayatını birleştirdi. Sağlık camiasının yoğun ilgi gösterdiği düğün coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Nikah salonda kıyılırken, Doğru Yol Partisi kurucu üyesi, 19. ve 20. dönem Çanakkale Milletvekili ve eski Çevre Bakanı Ahmet Hamdi Üçpınarlarʹda nikah şahitliği yaptı.

Gelinin abisi Doktor Ahmet Gören, Kız kardeşinin düğününde duygulandığını belirterek haber sitemize şunları söyledi; " Öncelikle düğünümüze teşrif eden değerli misafirlerimize ve işlerinin yoğunluğundan dolayı gelemeyip çiçek gönderen ve bizleri arayan çok değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir günde sevdiklerimizle bir araya gelmek bizleri sevindirdiği kadar kız tarafı olmakta bir o kadar hüzünlendiriyor. İnşallah bir ömür boyu mutlu olurlar." dedi.

Karamaninsesi.com olarak; Öncelikle gelin hanımı ve Damat beyi tebrik eder, çiftlerimize Cenab-ı Allahʹtan iki cihan saadeti dileriz.