Selçuklu Belediyesinden Kuran-I Kerim Ve Mehmetçiğe Dua Gecesi

Selçuklu Belediyesinden Kuran-I Kerim Ve Mehmetçiğe Dua Gecesi
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, vatan savunmasında görev alan kahraman Mehmetçiğe destek amacıyla "Kur’an-ı Kerim ve Mehmetçiğe Dua Gecesi" düzenliyor.

Terör unsurlarına karşı Afrin’e yönelik devam eden Zeytin Dalı Operasyonunda Mehmetçik adım adım ilerleyişini sürdürüyor. Selçuklu Belediyesi de Mehmetçiğin bu kutlu yürüyüşünde attığı her adıma dualar ve Kur’an-ı Kerim ile destek olmak, Mehmetçiğe moral vererek ülkenin manevi desteğinin askerin yanında olduğunu göstermek amacıyla " Kur’an-ı Kerim ve Mehmetçiğe Dua Gecesi" düzenliyor. Selçuklu Kongre Merkezi’nde 9 Şubat Cuma Günü saat 20.00’de gerçekleşecek program Türkiye’nin yanı sıra Suudi Arabistan, Fas ve Kuveyt’ten karileri Konya’da buluşturacak. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay geçekleştirilecek olan "Mehmetçiğe Dua ve Kuran-ı Kerim Gecesi" ne tüm Konyalıları davet etti.

Başkan Altay mesajında, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’e yönelik başlattığı sınır ötesi operasyon milletimizin de destek ve dualarıyla devam ediyor. Kahraman Mehmetçiklerimiz geçmişte olduğu gibi bugünde ülkemizin ve milletimizin bekası için terör ve terör unsurlarına karşı zorlu koşullarda mücadelesini sürdürüyor. "Zeytin Dalı" operasyonuyla destan yazmaya devam eden askerimiz kararlı duruşu ile terör örgütlerini sahada bozguna uğratırken onlara maşalık yapan ülkelere de en güzel şekilde cevap veriyor. Dün 15 Temmuz ihanetiyle FETÖ terör örgütünü maşa edinen bu zihniyet bu kez PYD/PKK terör örgütünü karşımıza çıkarmakta. Ama her dönemde olduğu gibi hesap edemedikleri ve unuttukları bir şey var; o da milletimizin imanı ve bu imanından beslenen kahraman ordusu. Bizler her şartta cepheye koşan Sütçü İmamların, Nene Hatunların, Seyit Onbaşıların torunlarıyız. Vatan savunması deyince tereddütsüz ölüme koşan kahramanların nesliyiz. Selçuklu Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi Afrin’e yönelik başlatılan bu kutlu yürüyüşte de devletimizin, milletimizin ve askerimizin yanındayız. Bu manevi desteğimizi yinelemek ve Mehmetçiğimize dua ve Kur’an-ı Kerimlerle moral ve destek vermek amacıyla da anlamlı bir program düzenliyoruz. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizi dünyanın farklı ülkelerinden bu gecemize katılacak karilerle buluşmaya ve kahraman Mehmetçiklerimize dua için Selçuklu Kongre Merkezi’ndeki programımıza katılmaya davet ediyorum. Vakit askerimize dua vakti ve tek yürek olarak birlik olma vaktidir” ifadelerini kullandı.