Selçuk Ankaralı'dan haber sitemize ziyaret

Selçuk Ankaralı'dan haber sitemize ziyaret
Karaman Belediyesi Basın sorumlusu Selçuk Ankaralı'dan haber sitemize ziyaret

Karaman Belediyesinin Basın sorumlusu Selçuk Ankaralı, 10 Ocak Gazeteciler günü münasebetiyle Karamaninsesi.com ziyaret ederek başarılar diledi.

Selçuk Ankaralı şunları söyledi; " Öncelikle Karaman'da yıllardır cesur ve başarılı bir şekilde görevini layıkıyla yerine getiren Karamaninsesi.com çalışanlarının 10 Ocak Gazeteciler gününü kutluyorum. Bağımsız ve tarafsız gazeteciliğin gerçek anlamda yerine getirilmesine önem veren Karamaninsesi.com'u yıllardır takip ediyoruz. Milli değerleri ön plana alan bir yayın akışına sahip olan Karamaninsesi.com'u 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ziyaret edip başarılar dilemek istedik. Medya sektörünün yıllardır içerisinde yer almış biri olarak Gazeteciliğin ne kadar zor olduğunun farkındayız özellikle yerel anlamda düşündüğümüzde bunun zorlukları daha da artıyor. Adil bir şekilde yayıncılık yapmak zorve bir o kadar da önemli bir duruştur. Bu vesile ile Karamaninsesi.com başta olmak üzere bütün gazetecilerin günün kutluyor başarılar diliyorum." dedi.

Selçuk Ankaralı'nın ziyaretinden çok memnun kaldığını söyleyen, Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Hüseyin Ölger; " Selçuk kardeşimizin bu ziyareti bizleri sevindirmiştir. Kendisi hem meslektaşımız hemde değerli bir dostumuzdur. Gerek siyaset yaptığı dönemde gerekse Belediye'de ki görevinde başarılı bir çigisi olan Selçuk Ankaralı'nın çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.