Selahattin Pekoğlu Gümbür Gümbür geliyor

Selahattin Pekoğlu Gümbür Gümbür geliyor
2 Dönemdir Berberler odası başkanlığını yapan Selahattin Pekoğlu şimdi de Esnaf odaları başkanlığı için kolları sıvadı.

Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinde Meslek Odası seçimleri büyük ölçüde tamamlandı.

16 Meslek Odasının Genel Kurul seçimleri yapılırken, önceki gün tamamlanan Karaman Berberler Kuaförler ve Dövmeciler Odası Başkanlığı seçimlerini kazanan Selahattin Pekoğlu KESOB Karaman Odalar Birliği Yönetimine Başkanlık için talip olduğunu açıkladı.

SELAHATTİN PEKOĞLU’NUN HEDEFİ BÜYÜK

Geçtiğimiz gün Karaman Yunus Eme Konferans Salonunda yapılan Karaman Berberler Kuaförler ve Dövmeciler Odası Başkanlığı seçimlerini kazanan Selahattin Pekoğlu üyelerinden büyük bir destek alarak güven tazelerken şimdi de hedefini KESOB Yönetimi için yükseltti.

Tamamlanan Oda Seçimleri sonrası şimdi de gözler Karaman Esnaf Odaları Birliğine çevrildi.

Mevcut Başkan Bayram Uysal’ın tekrar aday olması beklenen KESOB Genel Kuruluna Berberler Odası Başkanı Selahattin Pekoğlu’da aday oldu. Selahattin Pekoğlu bu seçimler için de geçtiğimiz yıl ortasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aday olacağını belirtmişti.

1970 yılında Karaman’da doğan Selahattin Pekoğlu uzun yıllarca Baba mesleği olan Berberlik yapıyor. Birçok sosyal faaliyetlerin içerisinde yer alan Selahattin Pekoğlu; Okul Aile Birliği başkanlığı dahil Siyasette aktif olarak yer alarak yöneticilik görevini yaptı. 3 Dönem Berberler odası yöneticiliği ve 2 dönemde Berberler odası Başkanlığı görevini sürdürüyor. Ayrıca Selahattin Pekoğlu Şu anda Yunus Emre cami yaptırma yaşatma Derneği başkanlığını da sürdürmekte.