Şehit Savcı Kiraz İçin Mersin’de Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Şehit Savcı Kiraz İçin Mersin’de Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı
İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde teröristler tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için, Mersin’de gıyabi cenaze namazı kılındı.Çağlayan Adliyesi’nde teröristlerin saldırısı sonucu yaşamını yitiren Mehmet...

İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde teröristler tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için, Mersin’de gıyabi cenaze namazı kılındı.
Çağlayan Adliyesi’nde teröristlerin saldırısı sonucu yaşamını yitiren Mehmet Selim Kiraz için Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Mersin’de de gıyabi cenaze namazı kılındı. AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Muğdat Camii’nde Cuma namazını müteakip Kiraz için gıyabı cenaze namazı kıldı. Cenazeye çok sayıda Mersinli de katıldı. Cenaze namazının ardından helva dağıtıldı. Burada açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Sait Kayan, "Adliyeye cübbeyle girip savcı vuracak kadar gözü dönmüş teröristleri ve terör örgütüne tek kelime etmeden teröristlere eylemci diyen, teröristlerin paylaştığı savcımızın başına dayanan silahla fotoğrafını manşetlere çeken eski Türkiye özlemiyle yanıp tutuşan medyayı kınıyoruz. Terör insanlık suçudur, terörü lanetliyoruz. Bunu en yüksek sesle haykırmak AK Gençliğin boynunun borcudur" diye konuştu.