Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş Bugün Karaman'da

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş Bugün Karaman'da
Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet BAŞ, 27 Kasım Pazartesi günü saat 11'de önce KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda öğrencilere hitap edecek.

Sayıştay Başkanlığı ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen eğitim programı nedeniyle Karaman'a gelecek olan Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet BAŞ, 27 Kasım Pazartesi günü saat 11'de önce KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda öğrencilere hitap ederek "Kariyer Yönetimi" başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek. Ardından Sayıştay Başkanı BAŞ, saat 14'te KMÜ Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda "Üniversitelere Yönelik Sayıştay Eğitimi" konulu programın açılış konuşmasını gerçekleştirecek.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan "Üniversitelere Yönelik Sayıştay Eğitimi"ni ülkemizin çeşitli üniversitelerinden ve kamu kurum ve kuruluşlarından 300'ün üzerinde katılımcı takip edecek. 27-30 Kasım tarihleri arasında gün boyu sürecek eğitim programında Sayıştay Başkanlığı başdenetçi, uzman denetçi, denetçi ve grup başkanları tarafından "5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, Kamu İhale Mevzuatı, Harcırah Mevzuatı, Ek Ders Mevzuatı, Bilimsel Araştırma Projeleri, Döner Sermayeli İşletmeler ve Sayıştay Denetim Bulguları" gibi konularda bilgilendirme yapılacak.