Sarıvelilerli Kadınlardan Afrindeki Mehmetçiğe Yün Çorap

Sarıvelilerli Kadınlardan Afrindeki Mehmetçiğe Yün Çorap
Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde kadınlar, elleriyle ördükleri 50 çift yün çorabı Afrin’deki Mehmetçiğe gönderilmek üzere belediyeye teslim etti.

Yün çorapları Mehmetçiğe göndermek üzere teslim alan Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, "Sarıvelilerli anne ve bacılarımızın ördükleri bu yün çorapları en kısa sürede Mehmetçiğimize ulaştıracağız" dedi.

Bizim tek amacımız ülkemizin birliği ve dirliği için masum insanları katleden alçak teröristlerin ortadan yok edilmesidir" diyen Başkan Samur, “Ülkemizin birliği ve dirliği çok önemlidir. Türkiye olarak masum insanların her zaman yanındayız. Biz Torosların Yörükleri olarak 7’den 70’e ’Zeytin Dalı’ harekatına destek veriyoruz. Aç kalalım, susuz kalalım ama vatansız kalmayalım. Biz Müslüman Türk milletiyiz. Hiçbir zaman budaktan gözümüzü sakınmadık, sakınmayacağız. Hiçbir zaman bu ülkede ay yıldızlı bayraklar inmeyecek, ezanlar susmayacak. Vatan kutsaldır. Vatan yoksa hiçbir şeyin anlamı da yoktur. Bu nedenle bizler canımızı vermeye her daim hazırız’’ diye konuştu.

Samur, Afrin operasyonunda görev alan Mehmetçiğin bu kış mevsiminde ayaklarının üşümemesi için yün çorap örerek onlara destek olan anne ve bacılara belediye başkanı olarak teşekkür etti.