Sarıveliler’de Vatandaşlara 3 Bin Fidan Dağıtıldı

Sarıveliler’de Vatandaşlara 3 Bin Fidan Dağıtıldı
Karaman’ın Sarıveliler İlçe Belediyesi öncülüğünde Ermenek Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara çam, katran ve ardıç olmak üzere 3 bin fidan dağıtıldı.Anıt...

Karaman’ın Sarıveliler İlçe Belediyesi öncülüğünde Ermenek Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara çam, katran ve ardıç olmak üzere 3 bin fidan dağıtıldı.
Anıt alanında gerçekleşen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği fidan dağıtım programına katılan Belediye Başkanı Hayri Samur, "Bir fidanı diktiğiniz de 5 yıl sonra çiçekleniyor ve belki de kesilmezse yıllarca yerinde sağlam bir şekilde durabiliyor. Tüm insanların bu konuda bilinçli olup, duyarlı davranıp geleceğimiz için fidan yatırımı yapması gerekir. Vatandaşlarımızın bu fidanları bahçelerine dikmelerini, onlara çocukları gibi bakmalarını istiyoruz. Bizde belediye olarak altyapı hizmetlerinin yanında ilçenin yeşil alana kavuşması için de ağaçlandırma çalışmalarına önem veriyoruz" dedi.
Samur, konuşmasının sonunda bu fidanların vatandaşlarımıza dağıtılması konusunda her türlü desteği veren Ermenek Orman İşletme Müdürü Turan Gücal’a teşekkür etti.