Sarıveliler MHP’den Daran Köyü’ndeki öğrencilere yardım

Sarıveliler MHP’den Daran Köyü’ndeki öğrencilere yardım
MHP Sarıveliler ilçe teşkilatı, belirli aralıklarla ilçe merkezi ve farklı köylerde gerçekleştirdiği eğitim seferberliği etkinliklerine devam ediyor.

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinin en ücra köyü konumundaki Daran Köyü ilkokuluna MHP Sarıveliler ilçe başkanlığı tarafından, kitap-kırtasiye, giyim ve ders araç gereçlerinden oluşan yardım kolileri dağıtıldı. İlçe Başkanı Kasım Tunç, eğitimden sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Mutlu ve ilçe yönetiminin katıldığı etkinlikte MHP heyeti, okul yetkililerinden okulun genel durumu hakkında bilgi aldı.
 Öğrencilerle tek tek ilgilenen Tunç burada yaptığı konuşmasında, ‘’Biz Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı olarak periyodik bir şekilde ilçemize bağlı köylerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızı dinliyor varsa sorunlarına birlikte çözüm arıyoruz. Daha önceden yaptığımız çalışmalar neticesinde bu köyümüzde öğrencilerimizin bir takım ihtiyaçları olduğu bilgisini almamız üzerine elbise ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hazırlıklarımızı yaparak geldik. Bugün Daran Köyü’müze gerçekleştirdiğimiz ziyarette imkânlar dâhilinde öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Birlikte olmaktan keyif aldığımız çocuklarımızın neşelerine ortak olduk. Öğretmenlerimize ve velilerimize sözümüz odur ki her yıl Daran İlkokulu başta olmak üzere tüm okullarımıza yardımlarımız periyodik olarak devam edecek" Dedi.
Anlamlı bir etkinlik yapıldığını söyleyen Daran Köyü muhtarı Gani Yunt, "Gerek öğrencilerimiz, gerek öğretmenlerimiz gerekse köy halkı bu ziyaretten ve etkinlikten dolayı son derece mutlu oldu. Her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen MHP ilçe Başkanı Kasım Bey’e ve yönetimine şahsım ve köy halkı adına teşekkür ederim’’ dedi. Etkinlik öğrencilerle çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.