Saray Holding’in Inosuit’e giren ikinci şirketi Milkman oldu

Saray Holding’in Inosuit’e giren ikinci şirketi Milkman oldu
Milkman, Saray Bisküvi’den sonra Saray Holding’in Inosuit’e giren ikinci şirketi oldu.

Inosuit çalışmalarını başarıyla tamamlayan Saray Bisküvi’nin ardından Saray Holding’in yenilikçi süt ve süt ürünleri markası Milkman de Inosuit projesine dahil oldu. Inosuit; şirketlerin inovasyon yönetimi yetkinliğinin sürdürülebilir şekilde arttırılması, inovasyon yönetimi altyapısının oluşturulması, güçlendirilmesi, her bir kurumun kendi hedeflerine, yapısına ve ihtiyaçlarına uygun kurumsal inovasyon sistemlerinin tasarlanması ve hayata geçirilmesi amacını taşıyor. Bu amaçla her bir şirkete 11 ay süresince belli bir yol haritasını takip edecek şekilde mentörlük desteği sağlanıyor. Bu sürece yeni dahil olan Milkman, Inosuit projesiyle katma değeri yüksek, yenilikçi ürünler, hizmetler ve süreçlerle kanıtlanan bir iş yapış tarzı geliştirmek ve sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşmak için inovasyonla çizilen bir yol haritası geliştirecek.

Saray Holding şirketlerinde inovasyon sistemi sürdürülebilir hale geldi

2023’e kadar sadece Türkiye’de değil dünyada da lider bir marka olmak isteyen, bu doğrultuda Turquality Programı’nda da yer almayı başaran Saray Bisküvi, Inosuit projesiyle önemli kazanımlar elde ederek inovasyon sisteminin formatlı ve sürdürülebilir olması yönünde fayda sağladı. İnovasyon faaliyetlerini her kademede işinin bir parçası haline getirmeyi başaran Saray Bisküvi, bu çerçevede Öneri Geliştirme Sistemi’ni hayata geçirdi. Saray Bisküvi’nin inovasyon sürecini yaygınlaştırmak, derinleştirmek ve sürekli kılabilmek amacıyla yenilikçi fikirleri canlandıran, yenilikçi faaliyetleri teşvik eden bir iklim hazırlamak üzere oluşturulmuş bir ‘Fikir Fabrikası’ projesi de Inosuit sürecinde çalışanlar tarafından heyecanla sahiplenilerek değer üretir hale geldi.

Karşılaşılan her soruna bir inovasyon projesi olarak yaklaşmak, ekipler kurarak çözüm önerileri getirmek ve sorunu işbirliği halinde çözmek, tüm şirket çalışanlarının katkıda bulunduğu fikir ve öneri havuzu sisteminin etkin işleyişini sağlamak, inovasyon projeleri için takımların oluşturulması, global proje yönetimi yaklaşımıyla çalışmaların yönetimi de Saray Bisküvi’nin Inosuit ile elde ettiği en önemli kazanımlar arasında yer alıyor.

Şimdi de Saray Milkman, iyi uygulamaların paylaşımı kapsamında Inosuıt projesine katıldı.

Milkman ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için

www.milkman.com.tr

@MilkmanSut

@Milkman_Sut

@milkmansut