Salon Skandalı KaramanGücüʹnü küçük düşürdü.

Salon Skandalı KaramanGücüʹnü küçük düşürdü.
Kulüp Yönetimi olarak bu hafta yaşananların art niyet olamadan yaşandığını farz ederek, ilgili kurumdaki personel zafiyetini kamuoyun vicdanına bırakıyoruz.

 Çıktığı tüm müsabakaları kazanarak liginde lider duruma gelen, Karamanʹın gururu olan Karamangücü Voleybol Takımı, bu gün kendi evindeki müsabaka öncesi salondaki olumsuzluklar nedeniyle şoka uğradı.

Karşılaşmanın yapılacağı salonda ısıtma sisteminin bile çalıştırılmadığı görülürken, salon personelinin Karamangücüʹne ayrılan soyunma odasını kullanılamaz halde teslim etmesiyle oyuncular şaşkına döndü. Maç öncesi toplantılarını bile koridorda yapmak zorunda kalan Karamangücüʹlü sporcuların müsabakaya da demoralize halde çıktıkları gözlemlendi.

Kulüp yetkililerinin yaptığı açıklamada kendilerine tahsis edilen odanın su içinde olmasının yanı sıra, içerideki buhar nedeniyle odaya girilmesinin bile imkansız halde olduğunu, bu nedenle de sporcuların olumsuz şartlara maruz bırakıldığını belirttiler.

Salon yetkililerinin bu ciddiyetsizlikleri nedeniyle karşılaştıkları zor durumun sporcuları da etkilediğini belirten yetkililer, deplasmanlarda bile bu derece bir ilgisizlik ve kötü tavırla karşılaşmadıklarını ifade ettiler.

Karamangücü Voleybol Takımı, kendi evinde karşı karşıya bırakıldığı bu skandala rağmen, maç toplantısını salon koridorunda yaparak yine de müsabakaya çıktı. Ancak yaşanan bu olaylar nedeniyle sahaya moralsiz çıkan sporcularımız tüm çabalarına rağmen tüm setleri kaybetti.

Maç sonucunda Numunesporʹa 3 - 0 mağlup olan Karamangücü Voleybol Takımının yarın durumu ilgili makamlara bildirerek şikayette bulunacağı öğrenildi.

Yaşanan skandal nedeniyle Kurum hakkında soruşturma başlatılması bekleniyor.