Saadet Partisinden Şehitlerimiz için Mevlid programı

Saadet Partisinden Şehitlerimiz için Mevlid programı
Saadet Partisi GİK üyesi ve Karaman İl Başkanı Şaban Şahin gündem ile alakalı bir basın açıklaması yaptı.

Saadet Partisi Karaman il Başkanı Şaban ŞAhin gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak Şehitler içinde Mevlid programı da düzenleyeceklerini söyledi.

Şehitlerimiz unutmayan Saadet Partisi yaptığı açıklamasında; " Terör gün geçtikçe artmaktadır. Hemen her gün bir şehit haberi gelmektedir. Geçtiğimiz hafta Oğuzhan Küçük kardeşimizin şehadet haberi yürekleri henüz dağlarken Muhammet Ali Mevlüt Dündar kardeşimizin şehit düştüğü haberini aldık. Allah(C.C.) alnı öpülesi kardeşlerimize rahmeti ile muamele etsin, şehitlerimizin ailelerine, Milletimize ve Hemşerilerimize sabırlar versin. Önümüzdeki günlerde şehitlerimiz için bir hatim ve mevlid programı icra edeceğiz." dedi. 

ANALAR BAŞKA AĞLAR
Referandumun hemen öncesinde şehit haberlerinin gelmediğine dikkat çeken Şahin, “Eğer Şehit haberleri gelmeyecekse, Analar ağlamayacaksa, terör hadiseleri yaşanmayacaksa her hafta seçim yapalım, Referandum yapalım. Bilinmelidir ki herkes ağlar ama Analar başka ağlar.” dedi.
Terörün bitmesi için bataklığın kurutulması gerektiğini belirten Şahin; “Terör, teröristle değil, terörizmle mücadele ile terörün yurtiçi ve yurtdışı kaynaklarının kesilmesi ile bitirilir. Ülkemizde terörü bitirmek istiyorsak öncelikle ahlak ve maneviyat esaslı bir eğitim sistemine geçmeliyiz, çocuklarımızın beyinlerine masum bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir düsturunu yerleştirmeliyiz. Oğuzhan kardeşimizi, Muhammet Ali kardeşimizi şehit eden kurşunu verenlerle ilişkilerimizi hak ettiği seviyeye indirmeliyiz. Elbette ülkemize karşı, birliğimize, dirliğimize, dinimize karşı eline silah alan pişman edilmelidir ancak bataklık kurutulmadığı sürece sinek üretmeye devam edecektir.” dedi.
 
TÜCCAR OSMAN’A YARAR
 
Şaban Şahin açıklamasında gıda ithalatındaki vergilerin düşürülmesini eleştirdi ve enflasyonla, gıda ithalatı yaparak mücadele edilemeyeceğini savundu.
Çiftçilerin eline bankaların kıskacından, faizden kurtulmak için bir fırsatın geçtiği dönemde, İthal tarımsal ürünlere vergi indiriminin yapılmasının düşündürücü olduğunu vurgulayan Şahin, “Birçok çiftçimiz bu sene bankaların pençesinden kurtulmak için umutlu idi. Rekolte artışından dolayı kazanacağı fazla para ile bankalara olan borçlarından kurtulmanın hesabı içinde idi. Hükümet ithal tarım ürünlerinden vergiyi düşürerek çiftçinin umutlarını karartmış akıllara bu karar bankaları korumak için mi, zengini daha da zengin etmek için mi alındı sorularını getirmiştir. Yetkilileri uyarıyoruz böyle pansumanlarda enflasyon düşürülemez, çiftçiyi baltalayarak ülkeyi kalkındıramazsınız. Tarıma stratejik destek vermelisiniz göstermelik değil. Aldığınız bu karar tüccar Osman’a yarar, zengine fayda verir, durumu zaten kötü olan gariban çiftçiyi daha kötü duruma sokar köylerin boşalmasına, çiftçiliğin bitmesine sebep verir.” dedi.
 
KIBRIS’A HAVA ÜSSÜ KURULMALIDIR
 
Dış politikaya da değinen Şahin; “Gündemin bir diğer önemli hususu da Kıbrıs meselesidir. Küresel Emperyalizm, Siyonist emelleri doğrultusunda bir taraftan yurtiçinde çeşitli hadiselerle ülkemizi karıştırmak, yoksullaştırmak, istikrarsızlaştırmak isterken diğer taraftan sınırlarımıza şekil vererek ülkemizi sıkıştırmak istemektedir. Irak ve Suriye sınırlarımız maalesef Siyonizm’in uşaklarının eline geçmiştir. İran ile aramızda bir güvensizlik ortamı oluşturulmuş bir mezhep fitnesi çıkarılmak istenmektedir. Allah korusun Ülkemize yapılacak olası bir saldırıda tek çıkış noktamız Kıbrıs kaldı. Şimdi Kıbrıs’ı masaya yatırdılar. Türkiye’nin adadan askerini çekmesini istiyorlar. Anlaşılıyor ki adına AB dedikleri Hristiyan kulübüne girebilmek için hükümetimiz de bu teklifleri değerlendiriyor. Biz Saadet Partisi olarak yine uyarıyoruz. Türk askerinin adadaki varlığı hem oradaki kardeşlerimizin hem de Türkiye’nin güvenliği için elzemdir, vazgeçilmezdir.
 
Bu konu müzakere edilemez. Bilinmelidir ki Kıbrıs Akdeniz’in ortasında bir uçak gemisi gibidir. Stratejik bir konumu vardır. Adadan kalkan uçak rahatlıkla Ankara’ya da İsrail’e de ulaşabilir. Hükümetimizin adadan asker çekmesi Ülkemiz için bir nev’i intihardır. Bilakis Türkiye olarak adaya büyük bir hava üssü kurmamız gerekmektedir. Dikkat edildiği vakit bölgemizdeki gelişmelerin amacının Ülkemizi ablukaya almak olduğu görülecektir. ABD’nin en büyük uçak gemisinin Akdeniz’e demirlemiş olması vaktin daraldığının ve derhal önlem alınması gerektiğinin habercisidir.” dedi.