Saadet Partisinden geçmiş olsun ziyareti

Saadet Partisinden geçmiş olsun ziyareti
Saadet Partisi Karaman teşkilatından gazeteci Hüseyin Ölger’e ziyaret
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilat Başkanı Ramazan Sayaslan, Teşkilat Başkan yardımcısı Hüseyin Çoban ve Halkla ilişkiler Başkanı İbrahim Ceylan Gazeteci Hüseyin Ölger’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. 
3 Nisan Pazartesi günü böbrek rahatsızlığı geçiren Gazeteci Hüseyin Ölger yaklaşık 25 günlük tedavi sonucundan sağlığına kavuşarak Cuma günü taburcu olmuştu. Karaman Devlet Hastanesi ve Konya Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi gören Gazeteci Hüseyin Ölger tamamen iyileşmesinin ardından geçmiş olsun ziyaretinden bulunan Saadet Partilileri ofisinde ağırladı.
 
Saadet Partisi Teşkilat Başkan yardımcısı Hüseyin Çoban, Gazeteci Hüseyin Ölger’e geçmiş olsun dileklerini sunarak şunları söyledi; “ Gazeteci olarak yoğun tempolu bir işiniz var Allah kolaylık versin. Rahatsızlığınızı büyük bir üzüntü içerisinde duyduk ve sağlığınıza kavuşmanız için duacı olduk.  Allah’a şükürler olsun ki, bugün sağlıklı bir şekilde görevinize devam etmeniz bizleri fevkalede memnun etti.” Dedi.
 
Saadet Partisinin ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Gazeteci Hüseyin Ölger; “ Rahatsızlığım süresince gerek devlet hastanesine gelerek gerekse telefon açarak sürekli ilgilenen Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin ve Teşkilat mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Gerek Saadet Partisi gerekse Şuurlu Öğretmenler Derneği Başkanı Mehmet Karakaş ve yönetimi bizleri yalnız bırakmadılar. Ziyaretleriniz ve dualarınız sonucu ve Allah’ın takdiriyle sağlığımıza kavuştuk.” Dedi.