Saadet Partisi haber sitemize ziyarette bulundu

Saadet Partisi haber sitemize ziyarette bulundu
Saadet Partisi Karaman İl teşkilatı haber sitemize ziyarette bulundu.
AK Parti Hükümetinin 14 yıldır ülkeyi yönetmesine rağmen özellikle Milli Eğitim’de sorunların eskisinden daha büyük hale geldiğini ve Türban yasağını kaldırmanın yeterli olduğunu düşünmenin yanlış olacağını belirten Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin, Milli Eğitim’de Milli Müfredatın uygulanması gerektiğini söyledi.
 
Karamaninsesi.com’a ziyarette bulunan Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin, İl Yönetim Kurulu üyeleri; Hüseyin Çoban, Ramazan Sayaslan ve Halil İbrahim Ceylan Gazeteci Hüseyin Ölger’i ziyaret ederek Basın sektöründeki çalışmalarında başarılar dilediler.
 
Ülke gündemi hakkında da kısa açıklamalarda bulunan İl Başkanı Şaban Şahin, Türkiye’nin Adalet, Ekonomi, Ahlak ve Maneviyat ve dış politikada ciddi sorunların olduğunu belirterek bunun hızlı ve milli adımlarla çözülmesi gerektiğini söyledi.
 
Ekonomik açıdan ülkenin büyük bir zarar ve kayıp içerisinde olduğunu söyleyen Şaban Şahin, Üretimin olmadığı bir ülkenin her günü zarar olduğunu söyledi. Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin konuşmasında; “ AK Parti 14 yıldır ülkeyi yönetiyor. Halkımızın %49’dan oy alan bir partinin 14 yılda yaptıklarına baktığımızda getirisinden çok götürüsü olduğunu görüyoruz. Dış Politikada dost komşu neredeyse kalmadığını hep beraber görüyoruz. Son gelişmelere baktığımızda Türkiye-İran-Rusya’nın İbril için yaptığı ittifakı iyi bir adım olarak görebiliriz ama yeterli ve Milli bir adım olduğunu söyleyemeyiz. Refah-yol Hükümetinde yapılan D-8 eğer bugüne kadar canlı tutulsaydı bu sorunlar zaten hiç olmazdı.” Dedi.
 
CHP’nin bile Saadet Partisini zaman zaman örnek aldığını görüyoruz. Biz her zaman iddia ettik; Milli Görüş’e gelmek zorundasınız bu kapıya geleceksiniz diyen Şaban Şahin, AK Parti küçük gördüğü Saadet Partisinin tavsiyelerini dinlemek zorunda çünkü bu tercih değil artık bir mecburiyettir. Dedi.
 
Erken seçimin olacağını söyleyen Şaban Şahin; “2018’de Baskın seçim olacağını düşünüyoruz. AK Parti hızla eriyor bunu kendileri de görüyor. Adaletsiz bir ülkede, ekonomisi bozulmuş bir ülkede fatura halka değil İktidar partisine kesilir AK Parti bunun farkında halkın kendilerine ağır bir fatura keseceğini biliyor. 2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçilme şansı her geçen gün zorlaşıyor bu artık bir gerçektir. Sayın Erdoğan bunun farkında onun için 2018’de baskın bir seçim gelebilir.” Dedi.