Saadet Partisi Karaman Teşkilatı Divan toplantısını gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Karaman Teşkilatı Divan toplantısını gerçekleştirdi.
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı dün akşam geniş katılımlı il divan toplantısını gerçekleştirdi.
Dün Akşam saat 19,30’da gerçekleşen divan toplantısına Saadet Partisi İl Başkanı Halit Özel’in yanı sıra Genel Merkez İl sorumlusu Av. Abidin Çağlayan, İl müfettişi Şaban Şahin, Merkez İlçe Başkanı Av. Fatih Karataş, İl yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Hanım kolları ve gençlik kolları katıldı.
 
Divan toplantısında aylık faaliyet raporunu sunan Merkez ilçe Başkanı Av. Fatih Karataş, yaz ayında sürdürülen faaliyetler hakkında bilgi verirken teşkilatın yarın seçim olacakmış gibi hazır olduğunu mahallelerde ve merkeze bağlı köylerde her geçen gün daha da ilerleyerek teşkilatlandığını belirtti.
 
Abidin Çağlayan; Erken seçim var ve Saadet Mecliste
 
İl Sorumlusu Av. Abidin Çağlayan, Genel Merkezin adeta sanki seçim varmış gibi gece gündüz çalıştığını, Anadolu’nun her saffında Konferanslar mitingler düzenlendiğini ve genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un televizyon programlarında halkın karşısına çıkan tek lider olduğunu söyledi. Abidin Çağlayan tüm teşkilat mensuplarına seslenerek “Çok yakında seçim var onun için çalışmalarımızı biraz daha arttırmalıyız ve inşallah ilk seçimde meclisteyiz” dedi.
 
Halit Özel Gündemi Değerlendirdi.
 
Faaliyet raporunun ardından söz alan İl Başkanı Halit Özel gündemle ilgili açıklamalarda bulundu, Karamanın geldiği noktanın iç açıcı olmadığını belirten Özel; insanlar halinden memnun değil, esnaf siftah yapamadan iş yerini kapatıyor çiftçi ektiği mahsulün masraflarına yetişemez durumda emeklinin maaşı bankada bitiyor. ʹʹSaadet Partisi, seçim sürecinde toplumun farklı kesimlerince ilgiyle izlendi, dikkatle dinlendi, ʹNe diyor?ʹ diye kulak verildi ve milletimiz oy verdi. Bu seçimlerde milletimiz Saadet Partisiʹni dinledi, ʹİşittikʹ dedi, ʹDuydukʹ dedi, İnşallah önümüzdeki seçimlerde milletimiz, ʹEvet, sizi destekliyoruz, sizinle beraber olacağız, sizinle beraber siyaset yapacağızʹ kararlılığını ortaya koyacaktır. Diyerek partisinin önceki seçimlere göre oyunu çok iyi bir şekilde arttırdığını söyledi.
Saadet Partisiʹnin son zor seçimi olduğunu söyleyen İl Başkanı Halit Özel, önümüzdeki seçimlerin artık daha kolay seçimler olacağını da belirtti.
 
Karaman Teşkilatımız olaylara sessiz kalmadı.
 
İl bazında çalışmalarından bahseden Halit Özel “Teşkilatımızı gündüzleri sürekli açıyoruz, haftalık toplantılarımızı aralıksız yapıyoruz. Bunun yanı sıra dünyada gelişen olayları da elbette görmezden gelemezdik onun için. Kadın kollarımızın Filistin’e destek için düzenlemiş olduğu kermes ile mazlum Filistin halkına Karaman’dan yardım gönderdik. Ayrıca geçtiğimiz Ramazan ayında Cansuyu Derneği ile Karaman’da yardıma muhtaç aileleri ziyaret edip onlar için birazcıkta olsa susuzluğuna Cansuyu olduk”  dedi.
 
Cuma günü Şehit Ailelerin yanında olacağız.
 
Ayrıca Cuma günü Karaman Şehit Aileleri Derneği’nin yapacağı protesto toplantısına Saadet Partisi olarak destek vereceklerini belirten İl Başkanı Halit Özel, “Vatan için şehit olan Askerlerimizin geride bıraktığı aileleri bizlere emanettir. Onlar gözünü kırpmadan bu ülke için canını feda ettiyse geride bıraktığı Ailesini ağlatmak onları üzmek en büyük vefasızlıktır. Biz inanıyoruz ki Türk milleti her daim bu vatan için seve seve canını verir ve hiç şüphe bile etmez. İşte bu düşünce ve ruh hali Milli Görüş inancıdır. Eğer son günlerde gelişen olaylarda birilerine söz hakkı verecekseniz bu herkesten önce Şehit Ailelerinin hakkıdır. Onları ilk önce dinlemek boynumuzun borcudur. Allah’ın izni ile Cuma günü Şehit Ailelerinin yanında olacağız ve onları sonuna kadar destekleyeceğiz” dedi.
 
Ayrıca seçimlerde bulunduğu bölgede seçim çalışmalarını en iyi şekilde yaparak Saadet Partisiʹnin oy oranlarını ikiye katlayan İbrahim Aköz ve Ramazan Akdoğanʹa  İl Başkanı Halit Özel ve İl Müfettişi Şaban Şahin tarafından birer plaket verdi.