SİNENAS SALONUNDA MUHTEŞEM KORKU FİLMİ

SİNENAS SALONUNDA MUHTEŞEM KORKU FİLMİ
Karaman Sinenas Cehennem Filmini sinemaseverlere sunacak.
ʹʹCEHENNEMʹʹ VE ʹʹÇILGIN HIRSIZʹʹ  KARAMAN DA GÖSTERİME GİRDİ
 
CEHENNEM 
 
Biray Dalkıran’ın yönettiği ve Ogün Kaptanoğlu, Tuğba Melis Türk, Pelin Ermiş ile Serhan Süsler’in oynadığı Cehennem, 01 Ekim 2010′da Medyavizyon Film dağıtımıyla Hayalet Filmevi - Fono Film - Oskar Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Yıllar önce engelli çocuklarından utanarak onu öldüren karı-koca… Küçük bir çocuk…Karısı ile arası iyi olmayan Fotoğrafçı bir koca… Ve insanın derisini kavuran Sekar… Fotoğrafçı, moda çekimi için eski bir mum fabrikasına gider. Hikaye, duvarlarda beliren mesajlar, çıkan yangınlar, vahşice öldürülen insanlar ile gelişir ve sürpriz bir sonuca doğru ilerler.
 
SİNENAS TA GÖSTERİMDE
SEANSLAR:
 
12.00-13.45-15.30-17.15-19.00-20.45
 
 
ÇILGIN HIRSIZ  
 
ATA DEMİRERʹin Seslendirmesiyle... 
 
Çılgın Hırsız dünyanın en büyük kötülüğüne hazırlanırken,                3 küçük çocukla uğraşmak zorunda kalır… Kötülüğe devam mı, baba olmayı denemek mi?
Dünyanın en büyük kötü adamı Gru (orijinalinde Steve Carell seslendiriyor) ve yardımcıları “minyonlar” dünya tarihindeki en büyük soygunu planlamaktadırlar. Büyük hırsızlıkta hedef “Ay”dır. Kötülük planında her şey hazırdır; küçültme ışınları, dondurucular, karada ve havada savaşa hazır araçlar… Plan dışı ortaya çıkan ise üç küçük çocuğun Gru’ya hiç bilmediği bir şeyi gösterecek olmasıdır: içindeki baba olma potansiyelini!
Çılgın Hırsız’da kimin yaramaz, kimin terbiyeli olduğu ilk etapta belirsiz olsa da, hikaye ilerledikçe her şey ortaya çıkıyor. Gru insanlara kötülük yapmaktan hoşlanan bir karakter olarak ilk anda beliriyor. Alışveriş kuyruğundakileri dondurarak öne geçiyor, küçük bir çocuğu ağlatmak için ona balon hediye ediyor. Yüzyılın suçunu işlemeye hazırlanırken ise hiç bilmediği engellerle karşılaşıyor, babalık duygusu gibi… Gru’yu destekleyen anne karakteri (Julie Andrews) ise oğlunun yaptıklarını eleştiren ve biraz yetersiz bularak zekice davrandığını düşünen bir karakter… Gru’nun can düşmanı ise yine kötülük peşinde olan asosyal bir Vector, o da kendince çok başarılı bir kötü.
 
MAKRO SİNEMADA
SEANSLAR: 12.00-14.00-16.00-18.30-20.30 
 
İşte Seanslar 12.00-13.45-15.30-17.15-19.00-20.45