SATRANÇ ŞAMPİYONASINA DAVET

SATRANÇ ŞAMPİYONASINA DAVET
Özel Babaoğlu İlköğretim Okulunun 10. Yıl etkinlikleri kapsamında 20 Mart 2010 Cumartesi günü satranç şampiyonası yapılacak.
Karaman Satranç İl Temsilciliği ve Özel Babaoğlu Koleji tarafından düzenlenen şampiyona hakkında bilgi veren okul müdürü Hilmi Erdoğdu: “Satranç şampiyonası öğrencilerin, Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak yeteneklerini geliştirmelerine, gerekli donanımları kazanmalarına, kendilerine güven duyabilmelerine, sosyal ilişkilerde anlayışlı olabilmelerine, düşünme ve inceleme alışkanlığı kazanabilmelerine, düşünsel aktivite olan satranç sporunu sevmelerine ve geliştirmelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenmiştir.
 
Özel Babaoğlu Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilecek turnuva, üç ayrı kategoride yapılacaktır.
 
Yaş Grubu                                                                 Tarih Sınırları
8 Yaş altı Kız ve Erkeler                               01 Ocak 2002 ve daha sonra doğanlar
10 Yaş altı Kız ve Erkekler                           01 Ocak 2000 ve daha sonra doğanlar
14 Yaş altı Kız ve Erkekler                           01 Ocak 1996 ve daha sonra doğanlar

Başvurular Online olarak www.babaoglu.org veya www.karaman.tsf.org.tr  adresine yapılacaktır. Başvurular 19.03.2010 Saat:16.00’da sona erecektir. Başvuruda sporcunun ADI SOYADI, DOĞUM TARİHİ, LİSANS NUMARASI ile biliniyorsa UKD’si belirtilecektir.Ayrıntılı bilgi için satranç il temsilciliği veya  okulumuzun 224 16 34-35 no’lu telefonlarından bilgi alabilirler. Ayrıca sporcularımız ve görev alacak yetkililerimiz için aynı gün saat 8.30’da Öğretmenevinden servis kaldırılacaktır.

Şampiyonada dereceye girenlere okulumuz tarafından sürpriz hediyeler, madalyon ve katılım belgeleri verilecektir.Babaoğlu Eğitim Öğretim Kurumları olarak Karaman’a hizmet etmek başlıca görevlerimiz arasındadır.Yarışmaya katılacak sporculara şimdiden başarılar dilerim.” dedi.