SAADET PARTİSİʹNDEN YENİ MÜFTÜYE ZİYARET

SAADET PARTİSİʹNDEN YENİ MÜFTÜYE ZİYARET
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı Yeni Müftü Nuri Değirmenciyi Makamında ziyaret etti.
Karaman’ın yeni Müftüsü Nuri Değirmenci’yi makamında ziyaret eden Saadet Partisi teşkilatı müftüye yeni görevlerinde başarılar diledi.
İl Başkanı Şaban Şahin, Merkez ilçe başkanı Fatih Karataş, İl Müfettişi Hüseyin Oğuz ve İl Yönetim kurulu üyesi Ahmet Sarı’nın katıldığı ziyaret programında güncel konular hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.
 
Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin Müftü Nuri Değirmenci’ye Parti’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. İl Müftüsü Nuri Değirmenci, halkımızın huzuru ve ülkemizin bütünlüğü yönünde siyasilere büyük iş düştüğünü tabii ki burada da Saadet Partisine Milli Görüş’çü lere büyük görev düştüğünü vurguladı.

Saadet Partisi il başkanı Şaban Şahin, Milli Görüşün bir üniversite olduğunu bu üniversitenin ülkemizde sürekli açık olarak var olmasının gerekliliği vurguladı.  Milli Görüşün Ahlâk ve maneviyata önem vererek ülkemizdeki tüm insanlarımızın, Türküyle, Kürd’üyle, Arab’ıyla Acem’iyle tüm inananların kardeş olduğunu kardeşler arasında ırk ve milliyet ayrımı yapmadıklarını bunun da en güzel örneklerini milli görüş iktidarlarında sergilediklerini söyledi.
Saadet Partililer  müftünün yapmış oldukları yeni icraatlarından ( merkezi ezanın kaldırılması, akşam namazı ile yatsı namazı arasında halkımıza Kurʹan ve dini bilgiler öğretimi) dolayı tebrik edereki hizmetlerinde başarılar dilediler.