Rektör Akgül’e Ziyaret

Rektör Akgül’e Ziyaret
Rektör Akgül Sivil Toplum Kuruluşları ve İSKARDER Başkanlarını makamında kabul etti

İSKARDER'DEN REKTÖR AKGÜL’E ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, İstanbul Karamanlılar Derneği (İSKARDER) Başkanı Rafet Akdaş ve Başkan Yardımcısı Mustafa Özkurt'u makamında kabul etti.

Ziyarette dernek faaliyetleri hakkında Rektör Akgül'e bilgi veren Akdaş ve Özkurt, Karaman'ın tanıtımı için gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden söz ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Akgül ise çalışmalarında kendilerine başarılar dileyerek Karaman'ın daha etkin bir şekilde tanıtılması için kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğinin önemine değindi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

.....................................

Sivil Toplum Kuruluşlarından Rektör Akgül’e Ziyaret

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül; Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammed Demirci ve Hukukçular Derneği Genel Başkanı Av. Cavit Tatlı'yı makamında kabul etti.

KMÜ Kudüs Akademisi Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Mirasımız Tehlikede’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Demirci ve Tatlı'ya Mirasımız Derneği Danışmanı Halis Mutlu ile Cihannuma Derneği İl Temsilcisi Cahit Suci de eşlik etti.

Kudüs’te yaşanan gelişmeler ile Türkiye ve dünya siyasetinin konuşulduğu ziyaret, hediye takdimlerinin ardından sona erdi.