Rektör Akgül Orman Genel Müdürü ve Milletvekillerini Ziyaret Etti

Rektör Akgül Orman Genel Müdürü ve Milletvekillerini Ziyaret Etti
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül Orman Genel Müdürü Karaman Milletvekillerini makamlarında Ziyaret Etti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Ankara’daki temasları çerçevesinde AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Recep Konuk’u, Orman Genel Müdürü (OGM) Bekir Karacabey'i makamlarında ziyaret etti. 

Rektör Akgül, milletvekillerine Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin mevcut durumu ve geleceğe dönük hedefleri hakkında bilgi verirken Dr. Recep Şeker ve Recep Konuk da üniversitenin gelişimi ve bölgemize sağlayacağı katkının arttırılması için ellerinden gelen desteği vereceklerini dile getirdiler. 

OGM Orman ve Köy İlişkileri Daire Başkanı Ahmet Başkan'ın da hazır bulunduğu ziyarette Rektör Akgül, üç ay önce Orman Genel Müdürlüğüne atanan Bekir Karacabey'e hayırlı olsun dileklerini iletti. Ardından Akgül, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ile ilgili Karacabey'e bilgi vererek üniversite yerleşkesindeki ağaçlandırma ve çevre projelerinden söz etti.
OGM Genel Müdürü Bekir Karacabey ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek göreve gelmeden önce Konya Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüttüğünü belirtti ve Karaman'ın yakın bir gelecekte tarım, orman, gıda ve sulama gibi alanlarda sıçrama kaydedeceğine inandığını ifade etti. Orman Genel Müdürü Karacabey ayrıca Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin ağaçlandırma ve çevre projelerine ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.