Rasyonel Gazetesi Karaman'da

Rasyonel Gazetesi Karaman'da
Rasyonel Haber Gazetesi kurucusu Sadrettin Soranlar, Uzun zamandır planladıkları bu önemli projenin hafta içerisinde hayata geçecek olmasından dolayı heyecan duyduğunu belirtti.
Konya'da 2010 yılından bu yana günlük yayın yaptıklarını belirten Soranlar, Konya ve ilçelerinde olduğu gibi Karamanlılarda gazetemizi beğenecek açıklamasında bulundu. Yaygın haber ağı ve kuvvetli kalemleri ile bölgede adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Rasyonel Haber Gazetesi, 29.04.2015 tarihinden itibaren Karaman haberlerininde yer alacağı sayıları ile ilimizde dağıtılmaya başlanıyor.
 
 
16 sayfalık gazetede Konya, Karaman ve çevre il, ilçelerden öne çıkan haberlerin yanı sıra, spor, magazin, politika, gündem, sağlık, teknoloji kategorilerinde haberler bulunuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Sadrettin Soranlar, ''Gazeteciliğe yeni bir soluk getirme düşüncesindeyiz. Belirli dönemlerde çevre illerde yaptığımız araştırmalar sonucunda ilk etapta Karaman ilimizde bir temsilcilik açma kararı verdik. Öncelikle belirtmekte fayda var tabiki bunda Ermenekli olmamın ve gerek Ermenek'e gerekse Karaman'a bir katkı sağlama heyecanımın olması etkili oldu.
 
 
Gazetemiz bundan böyle günlük olarak Karaman haberlerinin de yer alacağı sayıları ile Karaman'da dağıtılmaya başlayacak. Yerel gazeteciliği bölge gazeteciliğine taşıma yolunda ilk adım olan Karaman hepimiz için hayırlı olsun'' dedi.
 
 
Gazeteye abone olmak veya Karaman temsilciliği ile irtibata geçmek için:
 
Hasan Hüseyin Deniz
0544 383 30 00