Anneler Günü Mesajları

Anneler Günü Mesajları
Anneler Günü Kutlama Mesajaları

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU ‘14 Mayıs Anneler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Yönetim Kurulu Başkanı Recep MUĞLU mesajında; Annelerimiz yüreğinde her zaman sonsuz sevgi, sabır ve fedakârlık taşıyan, yaşantımızdaki en güvenli sığınak ve sıcacık sevgiyle hep yanımızda olan en değerli varlıklarımızdır. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, aziz Milletimize yararlı hizmetlerinden dolayı gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimize en büyük armağandır. Sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Dedi.
_________
 
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Akgül’ün Anneler Günü Mesajı
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün anne olmanın nasıl bir ayrıcalık olduğunun hatırlandığı gündür. ‘Cennet annelerin ayağı altındadır’ düsturu ile yoğrulan bir millet olarak bizleri dünyaya getiren, büyüten ve en güzel şekilde yetiştirmek sureti ile her türlü fedakârlığı gösteren annelerimizin hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz.
Unutmamalıyız ki çocuk sahibi her anne sadece bir evlat doğurmaz aynı zamanda bir toplumun da doğmasına vesile olur. İnsan yetiştirilmesinde en büyük emeğin sahibi olan ve emeğini bizden bir ömür boyu esirgemeyen annelerimiz, bütün bunların yanı sıra ülkemizin en sıkıntılı dönemlerinde mücadeleci ve azimli tavırları ile milletimizin kaderine de etki etmişlerdir.
Yaşamımızda vazgeçilmez yeri olan, ailemizin ve milletimizin baş tacı annelerimizi senede bir gün değil, yaşamımızın her anında saygı ve sevgiyle hatırlamalı ve anmalıyız. Bu vesileyle devletimizin ve toplumumuzun eşsiz mimarları olan, başta şehit anneleri olmak üzere bütün annelerimizin anneler gününü kutluyor, kendilerine en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
_______________
Karaman Ticaret Ve Sanayi Odası'ndan “Anneler Günü” Mesajı
 
 
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu Başknaı Mustafa TOKTAY Anneler Günü dolayısıyla yayınladıkları mesajda;
 
“Anneler hepimizin hayatında en kutsal, en özel değerlerdir. Beslemeyi, sadakati, cesareti, büyütmeyi, sabır göstermeyi, hoşgörü ve sevgiyi tek bir çatı altında buluşturmayı karşılıksız başarabilen varlık, annelerimizdir. Bizim inancımız ve kültürümüz cenneti annelerin ayakları altında görerek, anne rızasının önemine büyük önem vermektedir. Anneler kendi çocuklarıyla beraber aslında bütün bir toplumun da geleceğini şekillendirenlerdir. Bütün sevgiler, annelerin kalbinden doğuyorsa bu sevginin yaşamın özündeki mayayı taşığıdını söylemek yanlış olmaz.
 
Annelerimiz ailenin temel direği olduğu gibi, ellerinin hamurunu iş dünyasına bulaştırdığında da toplumun ve üretim gücümüzün dinamikleridir aynı zamanda. Doğrusu, bir toplumun uygarlık notunda kadınlarına ve annelerine verdiği değer asıl kıstastır. Kadının elinin değmediği bir ekonominin bereketi olmaz. Büyümesi de olmaz. Onlar, Ülkemiz sosyo-ekonomik yapısı içinde; üretim, ticaret ve hizmet sektörlerinde gerek girişimci, gerekse bir çalışan olarak önemli misyonlar üstlenmiş bulunmaktadırlar. Mutlu, güçlü ve yüzü gülen bir toplum; güçlü kadınların, güçlü annelerin omuzlarında yükselecektir.
 
Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten annelerimizin Anneler Gününü kutlar, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar dileriz” dediler.
_________________
AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü:
Bizi millet yapan değerlerin başında anneler gelir. Millet kavramının da her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok da annelerimizin katkısı vardır. Geleceğin güçlü Türkiye’sine yön verecek olan nesillerin yetişmesinde annelere büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. Kadınlarımızın her alandaki etkin katılımlarının yanında, annelik sorumluluklarını da özveriyle yerine getirmeleri her türlü takdirin üzerindedir. Annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır.
AK Parti iktidarı olarak gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin özünde; kadınımıza saygı, hürmet ve onlara hizmetlerin en güzellerinin sunulması yer almaktadır. Annelerimize ilgimizi eksik etmeden, fazlasıyla hak ettikleri sevgi ve saygıyı her zaman göstererek, mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlamak her evladın görevidir.
Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, her birinin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.
______________
AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy:
Bizleri canından, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.
Annelerimize vereceğimiz en büyük değer onlara göstermiş olduğumuz içten sevgi ve hürmettir. Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren; sevgi dolu yüzü ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız, karşılıksız emek ve inanılmaz fedakârlıklarıyla, yaşamımızı şekillendiren, dünyamızı zenginleştiren, hayat boyu yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, en büyük destekçimiz annelerimiz sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır. Dünya da anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi de yoktur.
Çoğu kez sessizce varlığını hissettiğimiz, üzüntümüzde bizden çok üzülen, canımız yandığında canı yanan, sevincimizde mutluluk gözyaşları döken annelerimiz... Varlığı huzur verir, yokluğu başka hiçbir şeye benzemez.
Yüreklerinde sevgi, dillerinde dua eksik olmayan elleri öpülesi tüm annelerimizin Anneler Gününü en içten duygularımla kutlarım.
__________________
AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca:
Annelerimiz, ailenin temel direği, güçlü yarınların kurucularıdır. Annelere, en iyi imkanları sunmak, kendilerini her bakımdan geliştirmeleri için gerekli ortamları hazırlamak, sosyal yaşamda daha etkin rol üstlenmelerini sağlamak, yetiştirecekleri nesillerin mutluluğunun temel şartlarını oluşturmaktadır. Anneler, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve karşılıksız sevginin kaynağı, hayatla aramızdaki en güçlü bağdır.
Annelerimiz, üstlendikleri büyük sorumluluk anlayışıyla gelenek görenek ve milli değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe aktarılmasında da büyük görevler üstlenmektedirler. Annelerimizin her zaman yanında olmak, yüzlerini güldürmek, gurur duyacakları evlatlar olmak, hiç şüphe yoktur ki, onlara verilebilecek en kıymetli armağandır. Cenneti onların ayaklarının altına sererek, ona giden yolun annelerimizin rızasına bağlayan yüce dinimizin mensupları olarak, her günü anne günü olarak bilmeliyiz.
Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizin Anneler Günü'nü saygı ve minnet duygularımla kutluyorum.

________________

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin GÜNGÖRER’in
                               ‘ANNELER GÜNÜ’ mesajı

Celalettin GÜNGÖRER mesajında; Anneler bu dünyada bizler için en değerli ve en sevilen varlıklardır.  Evlatlarını karşılıksız seven, yediren, içiren, giydiren, sonsuz  fedakarlık ve sabırla büyüten başımızın tacı annelerimiz; bizlere doğruyu öğreten koruyucu meleğimiz, gücümüze güç katanımız ve varlıklarıyla hayata tutunma sebeplerimizdir.
Hayatımızdaki yerlerini kimsenin dolduramayacağı merhamet ve şefkat kaynağı annelerimize iyilikle ve güler yüzle muamele etmeyi, gönüllerini kazanmayı ve hayır dualarını alan evlatlardan olmayı Allah (cc) bizlere nasip etsin. Bu vesileyle vefat etmiş tüm annelerimize Allah’tan rahmet geride kalan evlatlarına da sabırlar diliyorum. 
Bu anlamlı günde eli öpülesi bütün annelerimize sağlık, huzur ve çocuklarıyla birlikte geçirecekleri mutlu bir ömür diliyor ve ‘Anneler Gününü’ en içten dileklerimle kutluyorum. İfadelerine yer verdi.