Ramazan Akşamlarını İlizyon Gösterisi Renklendirdi

Ramazan Akşamlarını İlizyon Gösterisi Renklendirdi
Karaman Belediyesi Ramazan şenlikleri programı içinde yer alan sihirbaz gösteriminde çocuklar sahnenin önünden ayrılmadı.

 Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan sihirbaz Atilla Çağlayan birbirinden güzel sihirli oyunlar ile izleyenleri adeta büyüledi. Ramazan ayında geceleri kent insanının hoşça vakit geçirmesine yönelik düzenlenen eğlence programı dâhilinde yer alan ilizyon gösterisinde çocuklar düzenlenen oyunları büyük hayranlık içinde takip etti. Zaman zaman yardımcı oyuncu olarak sahneye çıkan çocuklar oynanan oyunda bizzat rol aldı. Çocukların yanı sıra büyüklerinde dikkatini çeken ilizyon gösterisinde profesyonelce hazırlanmış farklı oyunlar sergilendi.

Senai Demirci’den Hoş Sohbet
Karaman Kalesi’nde düzenlenen Ramazan akşamlarının 5. Programına; ünlü yazar ve program yapımcısı Dr. Senai Demirci konuk olacak. Demirci hoş sohbeti ve seslendireceği birkaç eseriyle vatanlarımıza güzel bir gece yaşatacak.
İftar Sofrasının İkinci Durağı Çeltek Mahallesi
Bu arada Ramazan ayında geleneksel hale gelen mahalle iftarları, bu akşam (2 Temmuz Çarşamba) Çeltek Mahallesi’nde bulunan Kemal Reis İlköğretim Okulu bahçesine kurulacak. İmaret, Mehmetbey ve Çeltek Mahallelerini kapsayan İftar Sofrasına tüm mahalle sakinleri davet edildi.