REKTÖR AKGÜL’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

REKTÖR AKGÜL’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
REKTÖR AKGÜL’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:
 

“Birlik ve beraberliğimizin simgesi, yardımlaşma ve dayanışmanın en samimi hali olan Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

 

Toplumumuzu oluşturan bireylerin dargınlıklarını bir kenara bıraktığı, karşılıklı sevgi ve saygının ülkemizin her yerinde filizlendiği bayramlarımızdan olan Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesinin yanı sıra ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatmanın en büyük fırsatıdır. Bu bayram da sevginin, sadakatin ve fedakârlığın kıymetini bilerek üzerimize düşen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeliyiz.
 
Bütün bu güzelliklere vesile olan Kurban Bayramı’nın yalnızca ülkemizde değil İslam coğrafyasında da hüznü ve gözyaşını dindirerek huzura ve tebessüme vesile olmasını gönülden temenni ediyorum.
 
Bu duygularla, başta Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olmak üzere bütün Karamanlı hemşehrilerimizin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı kutlar; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”