REKTÖR AKGÜL’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

REKTÖR AKGÜL’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Ulusumuzun bağımsızlık azmini, vatan ve bayrak uğruna verdiği onurlu mücadeleyi, yeniden dirilişini anlamlandıran şanlı zaferin 95'inci yıldönümünü kutluyoruz.
Birlik ve beraberliğimize kast eden mihraklar karşısında milletimizin dil, din, ırk, mezhep ve inanç farkı gözetmeksizin tek vücut halinde sergilemiş olduğu direniş yalnızca ülkemiz için değil dünya üzerindeki esaret altında yaşayan diğer milletlere de eşsiz bir örnek olmuştur.
Geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin her köşesinde huzur ikliminin hâkim olması için millet olarak birbirimize kenetleniyor ve tarihimizi unutmadan değerlerimize sahip çıkmaya devam ediyoruz.
Bu münasebetle, her yıl gururla kutladığımız bu özel günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum.”