Pompalı tüfekle hem kızını hem de torununu vurdu

Pompalı tüfekle hem kızını hem de torununu vurdu
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde boşandığı eşinin evini basıp pompalı tüfekle içeri ateş eden adam, öz kızını ve 5 yaşındaki torununu vurarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, olay Cengiz Topel Mahallesi, Ofis Caddesi üzerinde yaşandı. Bir süredir annesinin evinde kalan Şükran A., babası Mevlana H. ile telefonda tartıştı. Tartışma sonrası kızının, annesinin evinde kaldığını öğrenen Mevlana H. yanına pompalı tüfek alarak eve geldi. Kızının kapıyı açmaması üzerine Mevlana H. pompalı tüfekle pencereden içeri 3 el ateş ederek olay yerinden kaçtı.
Mevlana H.’nin tüfeğinden çıkan saçmaların isabet etmesiyle Şükran A. ağır yaralandı. Tüfekli saldırı esnasında evde bulunan Şükran A.’nın 5 yaşındaki oğlu Nuh A. ise aynı saldırıda yüzünden ve gözünden yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından anne ve oğlu hayati tehlike kaydıyla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.  Olayın ardından kaçan Mevlana H.’yi yakalamak için polis geniş çaplı soruşturma başlattı.  Hastanede tedavi altında bulunan yaralıların hayati tehlikesi devam ediyor.