Polis,”mahalleli Ve Polis El Ele” Sloganıyla Mahalleli İle Bir Araya Geldi

Polis,”mahalleli Ve Polis El Ele” Sloganıyla Mahalleli İle Bir Araya Geldi
Karaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri “Mahalleli ve Polis El Ele” sloganıyla vatandaşlarla bir araya geldi.“Testi Kırılmadan” projesi kapsamında Kirişçi Mahallesi’nde gerçekleştirilen...

Karaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri “Mahalleli ve Polis El Ele” sloganıyla vatandaşlarla bir araya geldi.
“Testi Kırılmadan” projesi kapsamında Kirişçi Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıya mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Toplantıda polisler, mahalle sakinlerine ikametten ve iş yerinde meydana gelen hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Polisler ayrıca toplantıya katılanları telefonla yapılan dolandırıcılık olaylarına da anlattı. Polisler, mahalle sakinlerine kuşkulandıkları ve huzursuz oldukları her durumda günün her saati rahatlıkla 155 Polis İmdat Hattını arayarak, huzurlarını kaçıran durum ve şahısları bildirebileceklerini söyledi.
Toplantıda, Vatandaşların 155 Polis İmdat Hattını aktif olarak kullanarak daha huzurlu bir mahallede ve daha huzurlu bir Karaman’da yaşamanın da önünü açacakları vurgulandı.