Polat: "Koşullar oluşursa Arda gidebilir"

Polat: "Koşullar oluşursa Arda gidebilir"
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, koşullar oluşur ve Arda isterse, önünü kesmeyeceklerini söyledi: 'Köle ticareti yapmıyoruz...'
Bodrumʹda ailesiyle tatil yapan Polat, yıldız futbolcuları Arda ile ilgili transfer iddialarını değerlendirdi.
 
Polat, "Bize Arda için gelen resmi bir teklif yok. İngiliz gazetelerinin iddiasına göre herkes yorum yapıyor" dedi.
 
Polat, "Arda için sizi cezbedecek bir rakam önerilirse ne düşünürsünüz?" sorusuna, "Biz köle ticareti yapmıyoruz. Bu konuda elbette Ardaʹnın da söz hakkı var. Önce Arda gitmek isteyecek. Arda için bütün şartlar olumlu olacak. Sonra isteyen kulüp, Galatasarayʹın koşullarını yerine getirecek. Bu koşullar oluşursa Arda da gidebilir" dedi.
 
"Önemli olan yerine yeni bir Arda koyabilmek" diyen Polat, "Mesela Aydın, yarınlar için çok güvendiğimiz bir oyuncu" diye konuştu.
 
Kayserisporʹun eleştirileri

Polat, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve yöneticilerinin Gökhan Ünal ile ilgili kendisine yönelik eleştirileri için, "Biz Gökhan Ünalʹı geçen yıl kendilerinden resmen istedik ve konu kapandı. Şimdi ne oldu da Kayserispor birden bu konuda bizi suçlamaya başladı. Düşünceleri ben de anlamış değilim. Gökhanʹı Galatasarayʹdan başka herkese vereceklermiş. Ne istiyorlarsa onu yapsınlar. Kupayı kazandılar, başarılı bir sezon geçirdiler. Ben Kayserispor camiasını kutluyorum" dedi.
 
"Laudrupʹu istiyoruz"

Polat, gelecek sezonun planlarını daha net bir şekilde yapmak için öncelikle teknik direktör sorununu çözmeyi hedeflerken, bu konudaki süreyi de belirledi.

Polat, "Mayıs ayı bitmeden yeni teknik direktörümüzle çalışmaya başlamalıyız. Çünkü haziran ayında yapılacak transfer çalışmalarında teknik direktörümüzün raporuna göre de hareket etmeyi düşünüyoruz. Laudrupʹu istiyoruz, ama kimseye mecbur değiliz, başka alternatiflerimiz de var" ifadesini kullandı.
 
Portekiz basını ise, Benfica kulübünün, yeni teknik direktör arayışında Michael Laudrupʹa yöneldiğini ve Danimarkalı teknik adamla görüşmelerin olumlu yürüdüğünü yazdı.
 
Kötü bir sezon geçiren ve Portekiz ligini 4ʹüncü sırada bitiren Benficaʹda spor direktörlüğüne getirilen Manuel Rui Costa başkanlığında yürütülen görüşmelerde anlaşma noktasına gelindiği kaydediliyor.