Piri Reis Vadisi Projesi İle 70 Bin M² Sosyal Ve Yeşil Alan

Piri Reis Vadisi Projesi İle 70 Bin M² Sosyal Ve Yeşil Alan
Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve TOKİ işbirliğinde yapımına başlanan Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmalar sona yaklaştı.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, proje içerisinde bulunan sosyal ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Karaman tarihinin en prestijli toplu konut projelerinden birisi olan Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Konut inşaatlarının büyük oranda tamamlandığı proje kapsamında çevre düzenlemesi, yeşil ve sosyal alan çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarında incelemelerde bulundu.
“Proje dâhilinde gerçekleştirilen çevre düzenlemesi, sosyal ve yeşil alan çalışmaları ile Karaman yeni bir cazibe merkezine kavuşacak” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şu açıklamalarda bulundu: “Son yıllarda Karaman Belediyesi olarak vatandaşlarımızın keyifli ve huzurlu vakit geçirebilecekleri, geniş alanlara sahip, kullanışlı ve estetik yeni sosyal ve yeşil alanlar inşa ediyoruz. Necmettin Erbakan Parkı, Piri Reis Parkı, Seyir Terasları ve Türk Dünyası Kültür Parkı projeleri bu alanda hayata geçirdiğimiz önemli projeler. Bu projelerimizin yanı sıra şehrin doğusunda Doğukışla mevkiinde yeni bir cazibe merkezi oluşuyor.
TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) işbirliğinde hayata geçirdiğimiz Piri Reis Vadisi Projesi dâhilinde yaklaşık 70 bin m² alana sahip olan içerisinde alışveriş merkezlerinin, restoranların, çocuk oyun alanlarının, yürüyüş yollarının, anfi tiyatronun, spor alanlarının da bulunduğu son derece fonksiyonel, modern ve estetik bir sosyal ve yeşil alana sahip olacağız. Çalışmalar sona gelmiş durumda. Karamanımıza hayırlı olsun.”